reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Niebajka , Kasia Makaronik super dziewczynki , gratuluję mocno ;-) pięknych bet i cudownych widoków nie długo ;-)

aaaa zapomniałabym w sobotę byłam na weselu i pierwsze ruchy maleństwa poczułam , śmiałam się do męża ,że " Ona tańczy dla mnie " haha

Ostatnia edycja:
reklama
Madziulka Rz - zazdroszczę ruchów dziecka, oczywiście tak pozytywnie :tak:

niebajka - jak już do dzisiejszego dnia wytrzymałam, to wytrzymam do jutra :tak: Ale faktycznie, emocje sięgają zenitu. Dobrze, że idę dziś do dziadków, to nie będę myśleć o jutrze ;-)
Oszczędzaj się w pracy i nie uśmiechaj się za mocno :-D

enni, Madziulka Rz - trzymam ckiuki za piękne widoki i żeby wszystko było oki :tak: Po wizytach zdawać od razu relację !

Madziulka pięknych widoków:-) kciuki za wizytę :tak:
enii ja mam iGg 0 a IgM 217 mam napisane że nie stwierdzono u mnie przeciwciał Toksoplazma .Trzymam mocne kciuki za wizytę żeby wszystko poszło pomyślnie:-):tak:
Hess jeszcze 1 dzień trzymam kciuki:tak::-)
niebajka w poniedziałek jadę na wizytę jeżeli będzie ok to od razu na zwolnienie:tak:

Jestem juz w domu :) z moimi maluszkami wszystko dobrze :) jeden jest mniejszy o 4mm ale wszystkie pomiary Oki:) oczywiście dzisiaj rano przywitał mnie śluz z krwią, wspomniałam o tym lekarzowi ale skupił się tylko na tym badaniu, od rana naradzie czysto,ale jak coś znowu to będę dzwonić do mojego gina.
Madziulka teraz czekamy za Twoim opisem wizyty:)

Enni, cudnie pewnie było oglądać maluszki?:) rosnijcie zdrowo! mam nadzieję, że więcej plamienia Cię nie nawiedzą!

Madziulka, czekamy na wiesci:))

Kate, i co teraz? ustaliłaś coś z panią doktor? miałaś pojsc krótkim czy długim protokołem? Twój M na długo wyjeżdza? moze jakoś antykami byc cykl przesunęła?

Po wizycie .... Zdrowiutki chłopak , siusiak wielki , raczej już nie zniknie ;-)
Mały kciukiem pokazywał na coś co za nim było .... Tatuś dumny jak paw hahhah i waga 219 g szczęścia ....
Krwiak się oczyścił i mam skończyć leki co mi zostały czyli duphaston i luteinę , a brać tylko witaminy i na tarczycę ...

Enni ciesze się bardzo i spokojnie , ja plamiłam cały czas , a najważniejsze ,że wszystko jest ok;-)

Hej,
jestem i zaraz na spokojnie wszystko Wam wyjaśnię:tak:

Muszkieterki trzymam kciuki za Wasze ciąże - Hess u Ciebie to będzie formalność:-D:-D:-D:-D
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Enni, MadziulkaRz - wspaniałe wieści, spokojnej dalszej ciąży:-):-):-)

dobra to opowiadam - pani R.B jak zawsze miła i urocza, powiedziała że gdybym była między 20-22 dc (a byłam 25dc) to może bym mogła podejśc w nastepnym cyklu, akurat w tych dniach wstawiają Estrofem bo teraz mają takie procedury (w pierwszym ivf tak nie miałam), próbowała coś załatwić w rejestracji, ale na lipiec już mają wykorzystane limity i zaproponowała sierpień - bardzo chętnie bym się zgodziła, ale M wyjeżdża na 3 miesiące - zaproponowała zamrożenie nasienia i niby by to przeszło, ale ja sama nie dojadę do Łodzi - jestem krótkodystanoswym kierowcą:-( zresztą M stwierdził, że nie będziemy na "łapu capu" łatwić i cierpliwie poczekamy do jego powrotu:zawstydzona/y: mnie to średnio satysfakcjonowało już nawet w myślach zaczęłam kombinować kto by mógł ze mną jeździć - w desperacji już może sama bym pojechała, ale ochłonęłam i postanowiłam poczekać:sorry: płakać mi się chciało, ale cóż:zawstydzona/y: pani Dr dała skierowania na choroby zakaźne, kazała je zrobić krótko przed wizytą;-) powiedziała, że będę miała ten sam schemat leczenia co przy pierwszym ivf czyli krótki protokół (Menopur, Orgalutran i Ovitrelle) bo bardzo dobrze na niego reagowałam:-D dobre i to przynajmniej wiem co mnie czeka:-) także teraz ja przejmuje pałeczę po Hess i będę ciepliwie czekać na swoją kolej:-):-) a w ogóle te limity to stąd, że wcześniej mieli w klinice po 11 punkcji dziennie i embriolodzy nie wyrabiali z pracą i kierownictwo bało się o pomyłki:tak: buziaki:-D

Madziulka, Enni:) morda mi sie cieszy! Cudne wiesci:)))

Madziulka imie jest?

Hess!!! Jutro Ty! Nareszcie kochana! Trzymam mocno kciuki!!!! Aaaa! Cala moc z Toba!

KasiaM, my jutro tylko potwierdzimy oczywistosc;)

reklama
Kate ojej:(ale nie ma tego zlego ! Faktycznie lepiej poczekac i podejść do wszystkiego na spokojnie ( o ile tak mozna mówić o ivf) niz latac na wariata i dodatkowo sie denerwowac:) no i swieze nasienie na pewno ma większe możliwości :D doczekasz sie kochana!! :*

Do góry