reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anika dziękuję za informacje. Jak dostane @ to od razu zadzwonię i dowiem się, czy ewentualny transfer się odbędzie czy nie? Tak jest w każdej klinice gamety? U mnie bardzo podobnie do ciebie wyglądałoby wszystko :-) od 2dc estrofem, w 12-13dc wizyta i dr powie co dalej?

reklama
Enni, dziekuję :* a jak Wy się czujecie? rośniecie w siłę? :)

DW, ta przerwa dotyczy wszytskich klinik biorących udział w rządówce. jeśli dostaniesz @ na poczatku października, to się wyrobisz, więc spokojna głowa :)

Jutro pełna mobilizacja i kciuki za Madziulkę i jej transfer :))

PAŹDZIERNIK

2 - MAdziulka_87 - transfer!
7 - Anika - beta!!
12 - madziulka_rz- kontrola u lekarza
13 - niebajka - II prenatalne
14 - Hess - konsultacje w innej klinice
19 - KasiaMakaronik - spotkanie z Maluchem
28 - KasiaMakarnik - połówkowe

DW - crio!

Anika11 - świetne Ci idzie prowadzenie kalendarza, może będziesz to robić dalej, to przyniesie Ci szczęście i Kropek zostanie z Tobą!!

Dziewczyny, podczytuje Was co kilka dni. Trzymam za wszystkie kciuki!!!!

Ja juz niedługo wracam, 8.10 będę w domciu.

A oto kilka foto ;)

Załączniki

• 1443732882407.jpg
    1443732882407.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 76
  • 1443732905113.jpg
    1443732905113.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 1443732936047.jpg
    1443732936047.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 54
  • 1443732961850.jpg
    1443732961850.jpg
    46,5 KB · Wyświetleń: 63
  • 1443733009844.jpg
    1443733009844.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 61
Anika tak rosmiemy :) ja jak narazie 5kg w przód, ale brzusio już pokaźny :)teraz odczuwam juz ciążę, nie mogę nawet z boku na bok się przewrócić, mię mówiąc o wstanie z wyra hehe, maluszki kopsaja jak szalone :) ja leżę i odliczam każda godzine, dzien, tydzien, miediac... Na szczęście już bliżej konca niż dalej a każdy dzień maluszków w brzuszku daje im większe szanse.

Hess piekne foty :) wypoczywaj i zbieraj siły :)

enni - a pamiętasz jak się martwiłaś przed połową ciąży?;-) już z górki! Mnie to lekko przeraża :-D do porodu (z OM) zostały jeszcze 72 dni, z USG - 60 dni. :szok:

Enni, każdy dzień jest sukcesem:) wierzę mocno, że Maluchy mają się dobrze w Twoim brzuchu i pojawią się na świecie, gdy już będę w pełni do tego przygotowane :))

Hess, zakochałąm się w tym zdjeciu z jeziorem i domkiem:) włąśnie czytam kolejny szwedzki kryminał i tak się to jakoś zsynchronizowało:) przyjemności!

MAdziula, kicuki &&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej Kochane... właśnie odpoczywam z moim Siłaczem 4 bb w domku :rolleyes:, któremu tak śpieszno było, bo wychodził już z otoczki :-) ...wszyscy się zachwycali, że taka piękna blastka, więc teraz moja nadzieja jest jeszcze większa - musi być dobrze! ...reszta zarodeczków czeka na mrożenie - 1 pewnie odpadnie, bo ponoć słabiutki 2cc :sorry:, 2 zarodeczki były dziś rano w stadium moruli, a 2 pozostałe to blastki ;) ...we wtorek mam dzwonić ile udało się zamrozić :rofl2:
Beta 11.10 w 9 dpt ;-)

Do góry