reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kochane wy moje!! Przepraszam za moja nieobecność ale byłam u teściów przez Święta a tam brak neta mieli:))
Z okazji tych świat życzę wam z całego serducha spełnienia planów najskrytszych marzeń i zdrowia bo bez niego ani rusz:) buziam was mocno:)
Słuchajcie w te święta trochę nas poniosło;D i trochę poszalelismy z mężem a od 3dni śluz płodny jak nigdy ...
ii jutro wizyta ciekawość mnie zżera i mam okropnego stresa co to będzie co powie na jutrzejszej wizycie:(( no nic co ma być to będzie.. Niczego nie przeskoczymy:(
Hess moje święta totalnie do dupy:( rodzice w Anglii a my u teściów.. Od maja tamtego roku ich nie widziałam i bardzo za nimi tęsknię ... Echhh to życie jest strasznie złośliwe i okropne...

reklama
Kaiina, budujące wieści jutro usłyszysz:)

Hess, czyli jednak hiperka się rozkręca? :((( zadzowń koniecznie do kliniki, niech Cię jakoś wspomogą, bo to przecież niebezpieczne może być i niepotrzebnie cierpisz:(

moje święta kiepskie. dobrze, że już za nami i wracamy do normalności :)))

kaiiina - jutro usłyszysz dobre wieści, super plan działania zostanie wdrożony :)

anika11 - no niestety, hiperka się rozwinęła, mecze się okropnie. Jutro dzwonie na 100%. Mam nadzieję, że mnie nie oleją :/.

Madziula_87 - takie wirusów zawsze chętnie przyjmiemy :)

Hess bidulo:/ dawaj znac co z ta hipera:/ myslakam, ze Cie tym razem ominie....
U mnie tez swieta do d. W nocy z 24/25 trafilam do szpitala i poki co w nim tkwie.. dostalam jakis boli niewiadomej przyczyny i teraz mnie tu trzymają :/

Magda tez juz nie spisz?

Kaiina kciuki dzis za Ciebie! Przypomnisz gdzie startujesz?

Enni odezwiesz sie jak Marcel i Dawid? I Ty oczywiście?

Kasiu M?

reklama
kaiina pewnie, że musi być dobrze. ty się nie martw tylko trzymaj bo teraz zacznie się jazda

ja wstałam ale tylko po kawę i śniadanie, dalej leżę:-) :) urlop jest od leżenia

Do góry