reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, no to niech @ przychodzi i przyniesie Ci ulgę! dobrze, że pojechałaś i lekarze Cię obejrzeli.

Kaiina, no widzisz :) do przodu!

reklama
Dziś odpoczywamy :)

niebajka - czy Twoja wizyta 31-ego jest aktualna?

GRUDZIEŃ

31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

04 - anika11 - wizyta przygotowująca do criotransferu
04 - kaiiina - start długiego protokołu
04 - 24magda09 - wizyta kontrolna przed crio
08 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
anika11 - crio !!
Hess - crio!! (ew. początek lutego)

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
Kochane tak 04.01 mam wizytę:))
Powiem wam ze jeszcze nie doszło do mnie ze podchodzimy do in vitro... Hess kochana ja dołączam do ciebie z bólami i nadetym brzuchem owulacja daje o sobie znać.. :((
Zadam głupie pytanie.. Lekarz kazał nam się juz nie starać ale trochę za późno powiedział.. A jednak jak by się udlalo naturalnie to co wtedy teraz trochęartwie się ... Echh

reklama
Kaiiina - nie martw się na zapas, na kolejnej wizycie znowu będziesz miała usg, więc lekarz może jakby co coś dojrzy. Zresztą możesz o tym powiedzieć :)

Do góry