reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

niebajka - jak u Ciebie? W szpitalu czy wyszłaś?

kwiatuszekq - a co u Ciebie? Kiedy zaczynasz przygodę w Novum?

kasik36 - jak Ci minął Sylwester? Jak się sprawuje cie? Pozdrowienia dla Was!

reklama
Hess nowy rok pełną parą ruszamy:) ja juz jutro do pracy i w niedziele:) u mnie np. Kierownik wie że do in vitro podchodzę ze będę potrzebowała wolne z dnia na dzień:)
A u was jak to jest było,??:)

Kaiiina - u mnie próby in vitro zeszły się ze stratą pracy, tzn były zwolnienia grupowe, bo zlikwidowali firmę całą. Więc nie musiałam się nikomu tłumaczyć :). A jak robiłam kurs unijny i potem miałam 3 m ce praktyk w firmie, to akurat miałam jakby przerwy między stymulacjami.
Natomiast jak pracowałam, to wtedy leciałam na cyklach z Clostylbegyt i ciągle monitoring cyklu, to moja kierowniczka o tym wiedziała i zawsze mnie puszczała do lekarza bez problemu.

u mnie w pracy też nikt nie wie i muszę kombinować. niestety mam z tego powodu trochę nieprzyjemności, bo moja szefowa jest wredną wścibską babą i wkurza ją nie że ja wolne biorę tylko, że ona nie wie po co. a ja pracuję na samodzielnym stanowisku i moja nieobecność nie ma wpływu na działalność firmy. ale wariatka lubi się przypieprzyć

Jutro trzymamy mocne kciuki za anikę11, kaiiinę, 24magda09 !!!:-) :) Powodzenia na wizytach i czekamy na szczegółowe relacje!!

STYCZEŃ

04 - anika11 - wizyta przygotowująca do criotransferu
04 - kaiiina - start długiego protokołu
04 - 24magda09 - wizyta kontrolna przed crio

08 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
16 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
anika11 - crio !!
Hess - crio!! (ew. początek lutego)

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

reklama
Do góry