reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Witch z Jarosławia jestem:))
Madxiula na stówę to dziewczynka;) jakieś imię juz macie :D kurcze może da sir pokazać na kolejnej wizycie;)
Hess jeszcze raz gratulacje:) mąż pewno przeszczesliwy:))

Witam:cool2:
Hess jeszcze raz ogromne Gratulacje:-) :):-) :) cieszę się razem Tobą:laugh2:
Witch320 trzymam kciuki za piękne zarodki:laugh2::laugh2:
Madziulka87 fajne imiona dla Dziewczynki, a dla chłopca coś wybraliście?? u mnie dopiero na ostatnim usg Młody się ujawnił, bardzo liczyłam na dziewczynkę a tu szok;-) ;) dobrze jest mieć alternatywę bo u mnie z Zosi wyszedł Antoś:biggrin2: na szczęście cała wyprawka była neutralna:-p
Enni ale masz wesoło z Dwójeczką;-) ;) podziwiam Cię bo ciężko jest jedno ogarnąć, a dwója to już wyższa szkoła jazdy:tak:
KasiaMakaronik masz termin na urodziny mojego M:laugh2: ale w sumie na końcówce nie znasz dnia ani godziny kiedy wylądujesz na porodówce:cool2: powodzenia;-) ;)

Mnie dopada nerwica przedwizytowa:errr: już mnie boli brzuch, łapią mnie nudności - po takiej przerwie nie wiem sama na co mogę liczyć :sad: chciałabym ruszyć od razu z kopyta, ale martwię się że to nie będzie takie hop siup:baffled: no nic zobaczę jutro;-) ;) dobrze, że od rana idę do pracy, to nie będę tak natarczywie myśleć:ninja2: wizyta o 16.40 a czeka nas ze 2godz drogi - żeby tylko auto nie zastrajkowało:szok: u nas zima w pełni Młody tylko suszy kolejne ubrania bo ciągle lata po śniegu:laugh2: miłej niedzieli:-) :)

KATE23 - Kochana, będzie dobrze, zaczniecie o odpowiedniej porze :) A, który to Twój dc? Idziesz jakoś przed czy w trakcie @? Czy w ogóle gdzieś po środku? Zaciskam kciuki za jutrzejszą wizytę i czekam z niecierpliwością na relację.

A mnie od piątku skończyły się te kłaczki krwi (tfu tfu odpukać). Jutro rano idę na badania i na wszelki wypadek wcinam żurawinę i piję wodę z cytryną.
Ciągle mnie ćmi podbrzusze, ale to chyba normalne? I chudnę. Od punkcji zeszło już 4,5 kg. Może dlatego, że od tamtej pory nie jem słodyczy :D.

Jutro trzymamy kciuki owocne planu KATE23 :)

STYCZEŃ

18 - KATE23 - ustalanie nowego planu działania

19 - Witch320 - udany transfer świeżaczka!!
20 - kaiiina - wizyta w trakcie stymulacji
20 - KasiaMakaronik - KTG
20 - anika11 - I pozytywna beta!!
21 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
21 - Hess - wizyta ciążowo-kontrolna w klinice
27 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę + diabetolog
29 - Hess - USG ciąży

LUTY

05- Madziula_87 - połówkowe
08 - Madziula_87 - połówkowe (prywatne)
12 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie

Kate, będzie ok! W którym dc jedziesz? Na pewno dostaniesz skierowania na badania, Nowe wytyczne i będzie plan! Dobrej drogi jutro i czekam na wieści :)

Enni, cieszę się, ze się odezwlas:) na pewno nie jest lekko z dwoma maluchami, ale ich uśmiechy pewnie wszystko wynagradzaja :) niech zdrowo rosna:)

Hess, dobrze, ze klaczkow nie ma!tak trzymaj :) mąż ni ochlonal? :)

Madziula, kasiamakaronik i dł Was dziewczyny dużo dobrego :)

Anika11 - mąż już normalnie się zachowuje, zwala na mnie zmywanie, no w ogóle nie chce mnie oszczędzać, hehe.Ale chociaż pełny kosz z praniem zniósł do pralni :D
A jak Twoje samopoczucie?

reklama
Dziewczyny, przepraszam, że zwróce sie tylko do Hess (nawet nie pamietam kiedy do Was ostatni raz zaglądał i niestety nie wiem co u Was słychać :/ ), ale jak OlaSzy na naszym grudniowym wątku napisała, że jej sie przytrafił naturalsik to musiałam tu wpaść (mimo braku czasu, bo Mała płacze) jej pogratulować. A więc:
HESS - strasnie sie cieszę! Gratuluje z całego serca! Oszczędzaj się! Dbaj o Was!

Nie wiem kiedy i czy w ogóle przyjdzie taki dzień,że będe miałą czas na siedxzenie przed lapkiem i podczytywanie co u Was słychać... Trzymajcie się cieplutko!

Do góry