Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Imię:Kasia
wiek:27 lat stan cywilny:mężatka ilosc posiadanych już dzieci:syn Krystian data porodu wyliczona z kalkuratora:11.11.2009
gdzie mieszkam:obecnie Bradford w moim brzuszku mieszka:kochane maleństwo
ImięJagoda tak wsumie to jadwiga Wiek 24 Stan cywilny mężatka Ilość posiadanych dzieci Pierwsze w brzuszku Data porodu wg kalkulatora babyboom 8.listopada 2009 Aktualnie pracuję w firmie rodzinnej Gdzie mieszkam mieszkam Kraków W moim brzuszku mieszka Zofia Róża alboPiotreklub Julek
imie Ulka wiek 24 l stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci: brak data porodu wyliczona z kalkulatora 17.11.09. zawod lub wykonywana prace pracownik administracyjny gdzie mieszkam Nowy Sącz w moim brzuszku mieszka czuję że Patryk
Imie Natalia
wiek 23 stan cywilny ślub 12.06 ilosc juz posiadanych dzieci to w brzuszku data porodu wyliczona z kalkulatora 13.11.09. zawod lub wykonywana prace: studentka Marketingu, Kierownik ds. Handlu i Marketingu gdzie mieszkam Białystok w moim brzuszku mieszka nasza mała dziecinka mam nadzieję, że synuś
ImięAnia Wiek 27 Stan cywilny panna Ilość posiadanych dzieci: tylko w brzuszku Data porodu wg kalkulatora babyboom 13 XI 2009 Aktualnie pracuję rządzę się Gdzie mieszkam mieszkam Warszawa W moim brzuszku mieszka kropek, dzidziuś
imie- Milena
wiek- 20 (najmlodsza? )
stan cywilny- mezatka
ilosc juz posiadanych dzieci- zero
data porodu wyliczona wedlug kalkulatora- 29.11.2009
zawod lub wykonywana praca- pani domu ;-)
gdzie mieszkam- Turcja
w moim brzuszku mieszka- niespodzianka
ImięMałgosia Wiek 27 Stan cywilny panna [zareczona ok 2 dni przed poczeciem ] Ilość posiadanych dzieci: 0 Data porodu wg kalkulatora babyboom 30 11 2009 Aktualnie pracuję : Wdrożeniowiec SAP Gdzie mieszkam mieszkam Poznań / projekty- Warszawa W moim brzuszku mieszka ? Hej dziewczyny, chyba zalapałam się w ostatnim rzucie na wątek o listopadowcach . Wczoraj dowiedziałam się o ciąży. Jeszcze jestem w szoku ... Dobrze, że trafiłam na ten wątek.
Cześć dziewczyny, pozwólcie, że się dołączę
ImięMarta Wiek 20 Stan cywilny narzeczona Ilość posiadanych dzieci: 0 Data porodu wg kalkulatora babyboom ja podaje wg obliczeń mojej lekarki: 22.11 Aktualnie pracuję : statystyk działu akwizycji Gdzie mieszkam Szczecin W moim brzuszku mieszka Olaf lub Anastazja(albo Julka)
imie: Ania wiek:28 stan cywilny:mężatka ilosc juz posiadanych dzieci: brak data porodu wyliczona z kalkulatora :23.11.09. zawod lub wykonywana prace: Instruktor higieny ,ale obecnie kura domowa ;-) gdzie mieszkam :Norwegia w moim brzuszku mieszka: mam nadzieję że zdrowe maleństwo :-)