Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Imię: Agnieszka
Stan cywilny: (jeszcze) panna
Ilość dzieci: pierwsze w brzuszku
Gdzie pracuję: sprzedawca
Data porodu wg kalkulatora:1.11.2009 Gdzie mieszkam: Warszawa Kto mieszka w moim brzuszku:Marika albo Gabryś
Witam! imie Ilona
wiek 29 l stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dzieci jedno, Kubuś - 2 latka w listopadzie :-) data porodu wyliczona z kalkulatora 6.11.09. zawod lub wykonywana prace: nauczyciel gdzie mieszkam Grodzisk Mazowiecki ( pod Warszawą ) w moim brzuszku mieszkaTosia lub Tomcio
witajcie wszystkie mamusie i przyszle mamusienki:-) imie:Anna Maria wiek:29 zawod:fryzjer meski,wyksztalcenie srednie ilosc dzieci:dwojka wspanialych synkow data porodu:wedlog kalkulatora-16listpad,lekarz jeszcze nie wyznaczyl daty urodzona:Slupsk,pomorskie miejsce zamieszkania:Holandia,Schiedam kto mieszka w moim brzusiu:niewiem,chcialabym bardzo by byla to mala Danusia(imie po mojej mamie)ale mojemu M sie niepodoba imie
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Cześć dziewczynki To i ja sie przedstawie: imie:Klaudia wiek: 18 zawod: Stylista paznokci, fryzjerka ilosc dzieci: 1wsze w brzuszku data porodu: wg OM- 28listopad, wg USG- 23 listopada miejsce zamieszkania: Loughborough- Anglia, pochodze ze śląska kto mieszka w moim brzusiu: mój cudowny synuś Olivierek :*:*
imie: Weronika wiek: 23 lata stan cywilny: zareczona panna za rok biore slub zawod: po ogolniaku bez zawodu pracuje w fabryce pączkow dzieci: moja 1 ciaza data porodu: 14 listopad 2009 miejsce zamieszkania: Anglia, Peterborough, pochodze z opolszczyzny w moim brzusiu mieszka: Amelia Victoria albo Alanek
imię Dorota
wiek 31
stan cywilny mężatka
ilosc juz posiadanych dzieci Emilka 2 lata i 9 mesięcy
data porodu wyliczona z kalkulatora 29.11.09. (22.11 wg ost.usg )
zawod lub wykonywana praca Pełnomocnik ds. zarządzania jakością wg wizytówki
gdzie mieszkam Wrocław
w moim brzuszku mieszka - kolejne ukochane serduszko
imie Magda wiek21 (30 listopad) stan cywilny mężatka ilosc juz posiadanych dziecibrak data porodu wyliczona przez lekarza 30 listopad 2009 zawod lub wykonywana praca przedstawiciel handlowy (reklama wizualna) gdzie mieszkamCieszyn w moim brzuszku mieszka prawdopodobnie Lena:-)
Witam koleżanki! Cieszę się, że mogę do Was dołączyć, ja czyli... imię: Mariola wiek: 31 zawod: asystentka zarządu ilosc dzieci: 1/2 ;o) czyli pierwsze noszę w brzuszku data porodu: 21listopada miejsce zamieszkania: Warszawa kto mieszka w moim brzusiu: gość długo oczekiwany i bardzo kochany przez swoich rodziców )