reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zastrzeżone wątki

no to mnie prosze zglosic do admina przy okazji bo jak juz wczesniej wspomnialam mnie na liscie nie ma.

pozdrawiam

reklama
Kasiu zgłosiłąm - ale przyznaje że dopiero dzisiaj (choć zanim przeczytałam twoje ponaglenie :) ) i mam nadzieje że pójdzie szybciej niż ostatnio i bedziecie mogły oglądać i wstawiać zdjęcia jak najszybciej!!!!

baśka ja też nie widze zastrzeżonych wątków a jak dobrze pamiętam to byłam na liście :tak: co jest grane:confused:

Mamusia nie mam pojecia - listę wysyłałam skopiowaną z pierwszej strony a na niej jesteś. Dziewczyny a może same jeszcze skrobniecie do aniaslu prywatną wiadomość - napiszecie że z mamuś czerwcowych i że chodzi o zastrzeżone watki - ja już pisałam ale widać że trzeba się parę razy przypomnieć - z zastrzeganiem wątków było tak samo :(

baśka nie ma sprawy napisze tylko jak :baffled: nigdy nie pisałam prywatnych wiadomości z babybooma :no: kim jest ta aniaslu(administratorem?)

Mamusia u góry po prawej na tej stronie masz "witaj mamusia" a pod tym "prywatne wiadomości" - klikasz na to a potem po lewej wyszukujesz "napisz nową wiadomość" i wpisujesz adresata temat treść...i wysyłasz :) tak, to administrator

reklama
Do góry