reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zawiercie

Dziewczyny aerobic jest w szkole podstawowej nr 6 (obok hotelu Zawiercie)
Nie mam pojęcia ile się tam teraz płaci. Wiem że prowadzi to sympatyczna babka. Najpierw jest aerobic a później zajęcia jogi. Ja byłam raz na zajęciach tylko, że nie miałam z kim zostawiać dziecka i przestałam. Na drzwiach wejściowych do szkoły jest kartka co i jak z telefonem do tej Pani :-):-)

Blondi84

U nas mała przesypiała całe nocki jak skończyła 3 miesiące i tak jest do teraz:-)
od 20-8. Bite 12 godzin:szok:

reklama
Cześć!
Wiecie może gdzie w Z-ciu mogę dostać mleko w buteleczce (taka jednorazowa dawka) od 4 miesiąca życia? W sb chyba wybiorę się do rossmanna i rozejrzę, ale jak tam nie będzie to nie mam pomysłu gdzie szukać.

Hej,
Aniu to ładnie Wam córa śpi :-) Natalka śpi 11 godzin plus godzinka w ciągu dnia, więc nie jest źle ;-)
E-lona nie mam pojęcia gdzie można kupić takie buteleczki, ale będę w Dąbrowie w weekend to jak chcesz to się mogę rozejrzeć i najwyżej Ci kupię.

To jak dziewczyny z tym aerobikiem? Tam niedaleko mieszka dziadek mojego m, więc jak tam będę kiedyś przejeżdżać to może zerknę na tą kartkę :tak:

Hej Dziewczyny:-)
Ja na aerobic chętnie bym się wybrała, ale narazie mam urwanie głowy z tym moim łobuzem i muszę trochę dojść do ładu składu:-p
E-lona swego czasu jak chciałam kupić takie mleko to było w aptece na żabkach, w tym ciągu nowych sklepów naprzeciwko biedronki:tak:

Co myślicie o diecie Dukana? Trochę poczytałam, narazie stosowac nie będę bo jakoś nikną te kilogramy, ale z 10kg bym chciała zrzucić a podobno dieta skuteczna, moja znajoma stosowała i zadowolona była z efektów.

Aerobik jak dla mnie jest malo skuteczny, ale życze Wam żebyście były zadowolone. Ja to raczej siłownia i brzuszki. A narazie jeszcze i tak nie moge ćwiczyć bo jeszcze krwawię troszku, ale za 2 -3 tygodnie pomyślę:) Zresztą ja karmię piersią musze znaleźć coś blisko zeby wyskoczyć na godzinkę, wcześniej nakarmię małego może wytrwa bez mamy choć połtorej godzinki:)

E-lona - mieszkam obok rossmana jakbyś nie miała czasu wyskoczyć to napisz jak bede w rossmanie po pieluchy to Ci sprawdzę mleczko czy jest:)

Blondi ja czytałam i słyszłama od zanjomych o Dukanie i fakt, dieta fajna, ale ja bym się nie podjęła bo ponoć bardzo obciążą wątrobę i nerki:-(. Zresztą ja akurat wiem po sobie, że ja po prostu muszę ograniczyć słodycze i słone przekąski, trochę poćwiczyć i będzie git:-)

Hej!
Wczoraj mąż był w Auchanie i takiego mleka tam nie ma. Zobaczę u siebie w aptece. W razie czego to myślę, że mi sprowadzą :)
DomiK, Blondi dzięki za propozycje. Do wyjazdu mam jeszcze 2 tygodnie to jakoś uda mi się zdobyć to mleko, a jak nie to kupię w proszku jakieś tanie i najwyżej resztę wyrzucę. W sb będę w rossmannie, bo chcę zrealizować kupony ze zniżkami na produkty hippa to zobaczę czy tam jest to mleko.

A propos ćwiczeń to ja mam zamiar ćwiczyć A6W i 8ABS tylko jeszcze nie wiem kiedy. :)

i znów cisza:(

E-lona - nie ma problemu, w razie co służe pomocą;)

Agita - ostatnio w tv Między kuchnią, a salonem, wypowiadali się własnie tak jak piszesz, ze obciąża narządy, ale kurcze moje zalegające 10kg szybko może udałoby się zrzucić:-):baffled::blink:

Znikam już spać Maciuś zasnąl o 21ej, więc się wykąpałam, pomylam naczynia i znikam spać, pewnie około 2-3ej pobudka bedzie:) a może i pozwoli pospać dłużej:p

Ostatnia edycja:
E-lona nie ma sprawy.
Blondi i jak - pospałaś dłużej?

My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i pani doktor mówiła, że słyszy jakieś szmery w serduszku i żeby to sprawdzić u kardiologa w Sosnowcu na Klimontowie albo w Katowicach na Ligocie. Dała nam skierowanie. W poniedziałek będę dzwonić do Sosnowca, ale już sobie wyobrażam ile tam trzeba czekać :baffled: Mówiła też, że u dzieci do 3 lat takie szmery się zdarzają bardzo często i zazwyczaj to nic nie jest, ale lepiej sprawdzić...

reklama
Do góry