reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Witam przyszłe Kwietniowe mamy śliczne macie brzuszki.Ja juz o moim zapomniałam prawie 9m-cy temu.Lubie do was czasem zaglądnąć i popatrzeć na wasze brzuszki.Ja też miałam termin na Kwiecień ale 06r a moja córeczka postanowiła się spóźnić i wyszła na świat w maju.
Pomyślnej wam ciąży życze oby wszystkie dni w tym cudownym stanie były kolorowe.
Pozdrawiam Kwietniowa mama 2006 z córeczką Dominiką

reklama
m ktosia bardzo bardzo ladny brzuszek i piekna mamusia !!!!!!!!:tak:;-)
ps. jak wytrzymujesz w upale z brzuszkiem ?
ja uwielbiam slonce ale chyba bym sie meczyla z brzucholkiem w taka pogode.
buziaczki :-D:-)

dziekuje za mile komenty
a w upale wcale nie jest tak fajnie, szybko sie mecze na zewnatrz,
a w domu klimatyzacja cala dobe, okna pozamykane i zero swierzego powietrza, ktore w zasacie jest takie duszne ze,
jak to mowia trawa zawsze jest zielensza od drugiej strony wiec ja dla odmiany tesknie za sniegiem, nartami i siedzeniem wieczorami przy kominku...
i zazdroszcze wam wiosny, to moja ulubiona pora roku, gdy wszystko budzi sie do zycia i zobaczycie jak bedziecie mialy bosko jak sie zrobi znowu cieplutko, zieloniutko a ja bede sie dalej kisic w klimatyzacji...
a tych bluzeczek letnich to 2 na krzysz bo brzuszek za duzy i juz w nic nie wchodze:eek:

Anula ale ładna sesja brzuszka :-) i powiem ci, że ładnie się prezentuje w tym błękitnym sweterku ;-)

DzięQje kochana ... co do sweterka to chyba się skurczył w praniu hie hie jakiś taki przykróciutki jest ;-)

anula no piękny masz brzucholek:-) ja poproszę męża o sesję i też coś wkleję za kilka dni , bo sama to nie narobię zdjęć:-(

reklama
DzięQje Wam bardzo dziewczynki,wy też ślicznie wyGlądacie :-) hie hie bawet mój ginek mi powiedział że powinnam chodzić w ciąży jak najdłużej bo mi służy,mówi że bardzo ładnie wyglądam :-) aż się zawstydziłam hie hie ale tak szczerze mówiąc to ja już mam dosyć i czekam z niecierpliwościa na KONIEC ;-) ....

A JAK Z RESZTĄ BRZUSZQW - DZIEWCZYNKI POKAŻCIE WASZE BRZUSIE :-)

Do góry