reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

dziekuje Wam KOCHANE !!!!!!
Moj brzuszek naprawde jest duzy - tylko na zdjeciu sprawia wrazenie malego.
tydzien temu nabral naprawde ogromnych ksztaltow !!!!!:tak:
pozdrawiam:-)

reklama
M ktosia brzuszek sliczny !!!!!
ile ja bym dala za takie slonce jak u Ciebie !!!!!:-D:-)
u mnie tak zimno brrrrrrrrrrrr:no:!!!!!

ps. W Polsce mieszkamy niedaleko siebie ja jestem spod Olawy.:-D

Dziewczyny, wszystkie macie super brzuszki:-)

Ale fajnie bedzie to znowu poogladac jak juz nasze maluszki beda na swiecie...:-)

Dziewczyny super brzucholki :-) :tak: .
Ja swój wkleje za jakiś tydzień jak dostanę od meża nowy aparacik.:happy:
Wkleję już takie w pełnej okazalości.
Wy też wklejajcie cale Wasze sylwetki, fajnie bedzie się poznac blizej i zawsze to lepiej bedzie sie nam rozmawiało.

a dziekuje drogie kolezanki (ale se dosladzamy to zycie na tym forum:-D )

Mona takie w pelnej okazalosci to mam na dzieje ze na golasa...;-)
a swoja droga dopisuje sie do wniosku, wklejac cale zdjecia, a ty Monia pierwsza na liscie po poza twoim malym zdjedkiem przy imieniu to nie przypominam sobie zebys sie nam calosciowo zaprezentowala:cool2:

ojej:-D slicznie sie zaokraglamy!!!!slodkie wypuklosci macie a raczej mamy hihi teraz zaprezentuje swoj brzuszek no i ja spelnie wasze prosby i wkleje cala sylwetke:-)kurcze cos mi net szwankuje i nie umie wstawic fotki:confused:

M KTOSIA masz racje jeszce się tu nie prezentowałam za bardzo ale tak jak pisałam za jakiś tydzien będę miała juz nowy aparacik to się wkleję:-) cała.:happy:

reklama
Zrobiłam sobie małe zestawienie brzucholka - bo fajnie widac jak urósł ;-)
5, 10, 15, 20, 25, 30 TYDZIEŃ CIĄŻY:
panorama1xd0.jpg
[/URL][/IMG]

i tutaj jeszcze z przodu:
10, 15, 20, 25, 30 TYDZIEŃ CIĄŻY:
panorama3ko8.jpg
[/URL][/IMG]

Do góry