reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Anula – świetny brzusio – i taki duży, ja też mieszkam na 3 piętrze (wysokie kondygnacje) i zawsze pokonywałam schody prawie biegiem, teraz już nie idzie mi tak szybko i miewam zadyszkę zanim dojdę do drzwi.

Monika – Twój brzusio też pokaźny – śliczny

Młoda –M nie przejmuj się swoją wagą - po porodzie zgubisz zbędne kilogramy – jesteś młodziutka, młody organizm łatwo sobie poradzi, poza tym pomyśl ile waży ten Twój piękny duży biust.

Hana – super wyglądasz – laseczka z Ciebie

M- ktosia – śliczny brzuszek, a jak się błyszczy – polerujesz go?

reklama
M_KTOSIU - brzuszek jak zwykle super. A jak bedziesz miala gorszy dzien (ale lepiej zeby tak sie nie zdarzylo....;-) ) to popraw sobie humorek kupujac sobie cos ladnego :-D

To napewno najsłodszy wątek na naszym forum. Wystarczy tu wejść aby człowiekowi humorek się poprawił.
Postaram się zmotywować i wieczorkiem zrobić i wkleić fotkę mojej piłeczki w 33 tygodniu:-D

:-) no przeslodki watek, musze tu czesciej wchodzic:laugh2: bo z samoocena coraz gorzej:dry:
a brzuszek poleruje kremikiem z mothercare dla ciezarowek:happy:

Ja brzunio od 18 tygodnia poleruje oliwką przeciw rozstępom i ujędraniajaca firmy Baby Drems z Rossmanna. Świetna jest i jak pachnie. I od pukać jak do tej pory nie mam żadnych rozstępów. Chociaż teściowa ostatnio pojechała ze mi sie jesszcze pojawia po porodzie, ale ona się nie zna i chyba specjalnie chce mnie wkurzyć :wściekła/y:. Ciągle coś wymyśla twórczego. :szok: Ale to chyba temat na inny wątek.

m_ktosia brzunioo jak zwykle sliczniutki taki ladny i zgrabniutki ..
lastrada co do biustuu to torszke zawsze bylo mi z nim cieżko przed ciaża mialam 75 D lub E zalezy jaka firma a teraz mam 80-85 F i nie mam stanikow chyba ze juz takie pod babciowe podchodzace jak widac na ostatnim zdjeciu moja mamcia ma sklep z bielizna meska i damska i jak tylko jakiś jej sie zdarzy taki fajniejszy staniczek to bierze ,, ale problem mam ze stanikiem dla karmiacych bo przewaznie wszystkie koncza sie na E a co jak po prodzie w 3 dobe jeszcze urosna zaczyna mnie to powaznie martwić ,, ze nie bede mieć stanika na siebie ... i wogole tego jak moje cycki beda wygladać po ciazy ,, i po odstawieniu dzidziusia ... :( a wam urosły piersi ?? ja juz bym chciala zeby daly sobie spokoj moje hehee ale z tego co pamietam wiki25 tez ma dość spory biust jak u ciebie ze staniczkami kochana? moze coś polecisz ciekawego??

reklama
mloda_m to niech cie dziecina dobrze wydoi:-D, niektorym sie potem cycki zmniejszaja
a za pare lat jak ja se bede powiekszac to moze sie spotkamy na oddziale jak ty sobie zredukujesz biuscik, a co. ja to sie martwie ze moje juz nie rosna, najpierw wydawaly mi sie duze a teraz znowu takie sobie, stanikow dalej nie nosze bo nie potrzebuje

a moj mezu raz zatrudnial laske i ona mu mowi ze dopiero co wrocila z urlopu szpitalnego, on ja pyta co jej bylo, ona odpowiada ze zredukowala rozmiar piersi, on spojrzal na jej i tak wielkie balony i mowil mi ze od tego momentu nijak nie potrafil sie skupic i niepamieta co ona tam miala w tym cv, czy ja zatrudnil niepamietam:laugh2: pewnie tak, bo tacy sa wlasnie faceci:-D

mloda_m patrz, tak wyglada zanik biustu, wiec mysle ze masz szczescie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry