reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

KORAL - zdjecia i brzuszek super :-)

A USG - tez swietne, mam takie rowniez, ale nie wklejam bo po zrobieniu zdjecia jest niewyrazne. Smialismy sie z M ze jajeczka wygladaja na tym naszym zdjeciu jak bulka poznanska :-D

SAMI - a jak dla mnie wszystko widac wyraznie ;-) :-)

reklama
ale przesliczne brzuszki i bardzo ladne mamusie. Zadnaz nas chyba nie przytyla zaduzo :-) Moj maz dzis stweirdzil ze szkoda ze nie poszlisna na usg trojwymairowe bo sie naogladal na national goegraphic. Teraz mi to mowi :-(

No ladnie sobie poczynacie dziewczyny;-) rosniecie jak na drozdzach:tak: jak juz gdzies wspomnialam nie bylo mnie dawno ,mialam sporo do poczytania i poogladania-to najprzyjemniejsze bylo:tak: :tak: :tak: i nie moge sie püowstrzymac od komplementow:tak: Wszystkie brzuszki sa slodkie ,:-) cieszmy sie nimi jak dlugo sie da , bo jeszcze troche i pozostana tylko wspomnienia i fotki!!! Ja nie wiem kidy wkleje swoj brzucholek bo moj M sprzedal aparat a kiedy kupi nowy to nie wiem-nie potrafi sie zdecydowac:-( :wściekła/y:

a to ja i moje rozstępy!
47v9oxz.jpg

Kasira - ale fajny brzuchacz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A rozstępami się nie przejmuj...mało ktora kobieta po porodzie ich nie ma....fakt ze ja nie mialam ani jednego na brzuszku ale przy nawale pokarmy pojawily mi sie na piersia:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry