reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

A mi się wczoraj wieczorkiem chyba troszke nudziło i popstrykałam pełno nowych fotek - a co tam musze uwiecznić tą piękną chwile bo jeszcze trochę i brzuszka nie będzie.
No to teraz trochę was zmobmarduje moim brzuszkiem :-D

Tutaj troszke krzywe to serce namalowałam - ale jest :-)
serceoe2.jpg
[/URL][/IMG]
jladbh4.jpg
[/URL][/IMG]
hgfhgfue8.jpg
[/URL][/IMG]

reklama
SAMI - sliczniutka pileczka :-)

KASIU - najproscieciej chyba wkleic zdjecie w ten sposob, ze klikasz na taki spinacz nad oknem w ktorym wpisujesz posta i jak pojawi sie strona "zarzadzaj zalacznikami" wybierasz plik ze swojego komputera poprzez "przegladaj" a potem dajesz "wyslij" i czekasz az fotka sie wczyta.....;-)

anula, sami fajne brzuchatki z was, i te malowanki mi sie oczywiscie podobaja, widzialam w sklepie specjalne farbki do malowania ciala, moze by tak kupic i tez cos stworzyc na pozegnanie tego uroczego balonu :tak:

oczywiscie zapraszam was serdecznie do baseniku o ile nie bedzie wam przeszkadzal beznadziejny halas dobiegajacy z pobliskiej budowy osiedla wierzowcow :dry:, napijemy sie koktajlu z mango, zagryziemy arbuzem, ogorem kiszonym i lodami, bedzie cudownie:cool2:

hehe oj tak tak ,wczoraj to się śmiałam bo tak mi opadł .. że jak będe chodziła to on tak będzie się odbijał od podłogi i wracał do góry hehe

moj brzucho tez juz zchodzi nizej, bo oddycham znowu bez problemu i jak siadalam z noga na noge, to teraz juz jak facet rozkraczona...albo lafirynda;-)

reklama
Dziękuje za komplemenciki ;-)
M_ktosia chętnie bym się spotkała z wami przy takim baseniku nawet w tak hałaśliwych warunkach :-D a przekąski które zaproponowałaś to z chęcią bym skorzystała jako typowa babka w ciąży i dodałabym jeszcze do tego zimny kompot truskawowy i kiełbaske z ogniska (mmmm ale mi się maży ognisko albo grilek i zime piwko do tego) ;-) a potem po tych dziwnych przekąskach to chyba byśmy z kibelków nie wychodziły :-D :laugh2:

Mój brzuchol nadal wysoko ale dzidzia chyba niżej jakoś i tak jest bo mi na pęcherz nieraz tak naciśnie że szok.
A oddychać to oddychało mi sie zawsze dobrze więc potym raczej nierozpoznam że mi się obniżył ale może z wyglądu będzie widać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry