Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mona, Kasia super słodkie brzuszki ;-) Kasiu rzeczywiście twój brzuszek malutki ale śliczniutki :-) Mona poranny brzuszek rewelacja :-) i czekamy na dalsze fotki oczywiście
Uwielbiam oglądać zdjęcia tych naszych brzuszków i pomyśleć że jeszcze troszke i już ich nie będziemy miały ale za to dzieciątka swoje będziemy tulić
wszystkie brzuszki przepiekne, mona u ciebie jesli sie nie myle tak jak u mnie widac gdzie zyly przebiegaja, wiesz o co mi chodzi? a twoj kasia23 taki fajnie zarysowany i maluski, ale przes ostani czas pewnie sie zmienil bo te nasze bejbiki teraz tylko juz tluszczyku nabieraja, koral a ty nie mowilas czasem ze sie przefarbowujesz na blondynke spowrotem??? a brzuszek juz jakby sie nie powieksza co, juz pewnie ci starczy skoro wage twoje malenstwo ma cakiem odpowiednia
a no wlasnie, przeciez pokazywalas to zdjecie, i bardzo dobrze wygladasz, lepiej niz w calkiem ciemnych, a ja z kolei mam za jasne i bede troche przyciemniac