reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Ale śliczne te wasze brzuszki !!! Wogóle to fajne z nas mamusie - nie wyglądamy na zmęczone tymi ostatnimi 9 miesiącami :tak: !!!

Ale już niedługo założymy wąteczek, ile nam ubyło kg, na razie jeszcze nie pora na chudnięcie dziewczyny...
Swoją drogą to fajnie żeby w tym ostatnim miesiącu maluchy też skorzystały z naszych zasobów tłuszczyku, aby nabrać własnej masy....:dry: :-D :-D :-D

reklama
same zobaczcie.....
2h4gi91.jpg

oj bidulko rzeczywiscie ci nawylazilo ale po porodzie napweno przyblaknai nie bedzie widac. Ja chyba mam spory brzuszek (tak mi sie wydaje) ale naszczescie bez rozstepow i niewiele przytylam a dzidzi spora bedzie bo juz mam 3 kg:szok:

KASIRKA - nie przejmuj sie rozstępami (chociaz wiem, ze to trudne, bo ja sama strasznie ubolewam nad tymi moimi na udach....:-( ) mysl o tym, jaka wspaniala jest zawartosc tego brzuszka :-) :-)

MONIKA K-W - ja widze, ze Ty juz 38 tydzien zaczelas :szok: :-D To ten Twoj dzidziolek to bedzie taki w sam raz ;-)

no raczej tak. Lekazr wcziraj mowil ze wrozy mi 4 kwietnia tak jak z okresu a dzidzi to tak 3500-3600. Moj maz urodzil sie kolo 4kg ja rowne trzy wiec akurat chyba bedzie posrodku.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry