reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Ha....dobrrze trafiłam, ale tu wesoło!!!:-D Malutki pokaz pantaloników, całkiem całkiem Mona - wyobrażałam sobie je gorzej, ale na Tobie świetnie się prezentują. Dobry pomysł z tym mierzeniem, dziś już nie mam siły, ale jutro dobiorę się do moich...:tak:

Kasira, kanciasty brzuchilek to jest to, ale się wypieła na wszystko dziecinka...:-)

Anetka, Mona brzunie superowe, ale wszystkie piłeczki prześliczne...!!!

No dzieki dziewczynki za pochwałki w strone brzusia, a co do majtów to chyba dzisiaj przywitam w nich meza jak przyjdzie z pracy-a się bedzie działo pózniej w sypialni:-) :-D :-) :-D :-) :-D ;-)

mona brzucholek piekny i okazaly, a majciochy musza zajebiscie wygladac z ta pielucha w srodku bo takie przezroczyste:-D szczegolnie jak sie podklad przemoczy , bleeeee, sam sex. ci lekarze co chca zeby babki byly bez majtek to jacys zboczency i masochisci, jak oni sie tak naogladaja, a w ogole jak facet moze chciec byc ginekologiem???????????? to ja proponuje takiemu lekarzowi zamiast whiski na podziekowanie to podpache w pudeleczku ladnie zapakowac, niech ma na pamiatke :laugh2: :evil: :confused2:
anyway, moje majciochy maja ksztalt jak zwykle figi ale tez takie przezroczyste siateczkowe:cool2:

kurcze, myslicie ze bedziemy wciaz sexi dla naszych facetow po tych calych akcjach porodowych ???:dry: :dry: :dry: mysle ze musimy ich troche oszczedzic zeby za duzo sie nie naogladali...:confused:
moj maz na pytanie w szkole rodzenia o tym ze ma dbac o to zebym nie miala depresji poporodowej zapytal a co z facetami, przeciez dla nich to tez nie latwy okres. bedziemy wiec musialy o nich tez zadbac zeby sobie nie mysleli ze teraz to nasz caly swiat to tylko dziecko:nerd: ale trudno przewidziec co bedzie nie...

reklama
dziewczynki...brzuszki...gatki...wszystko super!!!:-)

co do facetów to rzeczywiście - dziecko staje się całym naszym światem
dlatego nie zapominajmy o naszych chłopaczkach
ale to kwestia na troszkę później:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry