reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Jako, że już niedługo z tym bagażem wrzucam jedną z ostatnich fotek i dla porównania z 16 tyg. Muszę poszukać jakiegoś z szóstego miesiąca, bo któraś z Was - chyba Monika - pisała, że po porodzie odrazu to wygląda się jak w szóstym miesiącu...:szok:

:baffled:

reklama
Dzięki Anetko!!! Ale jest już podejrzewam z 15 kg do przodu, nie mam wagi na szczęście, tylko u ginka się ważymy i około tyle było... Powiedzmy że z 6 kg nam ubędzie po porodzie, to i tak zostanie sporo tego....:tak:

Dziekuję dziewczynki , kochane jesteście!!!
A M_mktosiu cycuchy znalazły sobie świetnie miejsce do polegiwania na brzusiu... ;). Co to będzie jak brzuszek spadnie....:szok: he he

Ale mam ambitny plan i Wam też polecam, jak już będzie po wszystkim, żeby ujędrniać ciało naprawdę rewelacyjne jest robienie naprzemiennie prysznica zimną i ciepłą wodą, naprawdę działa! Teraz robię sobie od pupy w dół (żeby brzucha nie denerwować:-D )jak mam silną wolę i podejrzewam że to poprawiając krążenie powoduje brak opuchniętych nóżek i skurczów łydek itp przyjemności. A jak będą już oczekiwane upały to nawet nie będzie to aż tak nieprzyjemne...;-) A na cycuchy + pompki damskie rewelacja!!! Ale sie rozpisałam a to nie ten wąteczek...

oto mój dzisiejszy obolały :)
44t6a8l.jpg

reklama
Kurcze KASIRA - ja co widze Twoj brzusio to za kazdym razem jestem pod wrazeniem jego wielkosci....:-D Poglaskaj ode mne swoj sliczny brzusio :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry