reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

pysiu super zdjatka , i świetnie je zrobilas masz talent tak mi sie podobaja tak obrobione zdjecia ale ja nie mam pojecia jak sie robi takie cos

brzusiu sliczniutki świetne porownanie . poglaskaj brzusio odemnie

reklama
PYSIU SUPER CI TO WYSZLO

ANETA WYGLADASZ SWIETNIE.... TY TU O JAKICHS KILOGRAMACH NIEWIADOMO JAKICH A TO NIC NIE WIDAC,,,, NORMALNA SZCZUPLA MAMA Z BRZUSZKIEM :blink:

.... TY TU O JAKICHS KILOGRAMACH NIEWIADOMO JAKICH A TO NIC NIE WIDAC,,,, NORMALNA SZCZUPLA MAMA Z BRZUSZKIEM :blink:
No co Ty KTOSKU - ja wcale nie narzekalam...pisalam ile na plus jak juz.....Musze powiedziec ze jestem z siebie dumna wlasnie :tak:....przytylam 10 kg, od miesiaca nie tyje juz wcale...mysle ze jest dobrze :-)
W kazdym razie mniej niz przy Kubie a to duzy sukces :-D

PYSIU - bardzo ladne porownanie

aneta slodki brzuszek i wcale nie wyglada taki ogromy:tak:a 10 kg to prawie nic:tak:wychodzac ze szpitala bedziesz juz szczuplutka:-D
pysia swietnie to zmontowalas:-Dbrzusio sliczny:tak:

reklama
KTOSIA - niestety ;-) waga troszke ruszyla i jest 12 kg na plus...tylko ostatnio troche puchne, wiec nie wiem ile w tym nagromadzonej w organizmie wody :dry:
Brzuch 117 cm......

A to mam nadzieje moje ostatnie zdjecia z brzuchem ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry