reklama

Zdjęcia fasolek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dorisday2512 Gratulacje ! Kolejny przystojniak pojawi się na świecie.
Jej, takie zdjęcia są naprawdę rozczulające, cudny jest.

reklama
doris ja połówkowe będę robić normalne. Moja pani dr nie ma 3d,4d sprzętu u siebie, za to bardzo dobry aparat 2d. Zastanawiałam się nad opcją 3d,4d ale chyba jednak nie potrzebna mi ona. No chyba, że zmienię zdanie to pójdę dodatkowo gdzieś :)

Ja stwierdziłam to samo, że 3D/4D sobie daruję. Połówkowe będę mieć normalne. Jednak szkoda mi na to kasy, bo mój gin ma 2D w naprawdę porządnej jakości ;)

P.S To może i ja dodam zdjęcie mojej fasolki ;)
Robione w 14 tygodniu, ale nowe będę miała dopiero 1 czerwca.

042710224541a.jpg

Dzidziuś się tak ruszał cały czas, że ciężko było uchwycić wyraźne zdjęcie ;)

Ostatnia edycja:
Ja strasznie chciałam mieć 3/4d ale daruję sobie bo jednak to duży wydatek. No i u nas tylko jeden lekarz podobno ma (paranoja) i musiałabym do Gdańska jechać bo ten u nas podobno straszny burak.

Śliczne dzieciaczki Sivle i Baśka ... wielkie gratki :-)
Zgadzam sie z Wami ,ze takie badanie prenatalne w trybie 3D/4D to niemały wydatek. U mnie kosztuje to 170zł, ale normalna wizyta kosztuje 100zł , więc czy az taka różnica?!

Śliczne dzieciaczki Sivle i Baśka ... wielkie gratki :-)
Zgadzam sie z Wami ,ze takie badanie prenatalne w trybie 3D/4D to niemały wydatek. U mnie kosztuje to 170zł, ale normalna wizyta kosztuje 100zł , więc czy az taka różnica?!
U mnie jest różnica, bo za normalne USG, które mam na wizycie w gina płacę 100zł
A z kolei gdybym chciała 3D/4D to jest tylko jeden aparat w moim mieście i płaci się koło 250 zł... albo i więcej. Nie interesowałam się dokładnie.

Witajcie. Ja mam szczescie bo u mojej gin to pacjentki ktore sa u nich dluzej niz 2 lata maja 3/4D za darmo wiec i ja bo jestem u niej juz od 9 lat. Tak wiec napewno se zrobie.
A oto dzisiejsza fotka mojej Jasminki! Troszke slabo widacbo im sie drukarka zepsula i strasznie ciemne fotki drukuje ale rozjasnilam troche wiec widac jak mala ssie paluszka!

20 tydz i 5 dni .

Załączniki

• baby 21 tyd..JPG
    baby 21 tyd..JPG
    45,1 KB · Wyświetleń: 70
Muminka - rzeczywiście malutka ssie ostro paluszka:D Mój Maciuś tylko się rączką zasłaniał przed podglądaczami ;)
Te nasze maluszki coraz ładniejsze :D
A tu mój przystojniak pod koniec 20 tygodnia. Zdjęcie troche rozmyte bo to printscreen z filmiku
maciuś 20 tyg.jpg

No i pisiorek :D Jak myślicie - chyba nie ma wątpliwości, że to chłopiec?

pisiorek.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Świetne te zdjęcia Waszych maluszków. Już się nie mogę doczekać mojego 3D.
Nice_girl mam identyczne zdjęcie z siusiakiem. Mój smyk też tak się rozkraczył. Widocznie już mu przeszkadzały jajeczka :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry