reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

Aestima Miesio kozacki jest;-)Najbardziej podoba mi się w białej koszuli w piaskownicy i jak stoi okrakiem.Czdowe!!No i podobnie jak martadelka ja też jeszcze nie byłam z Gracjaną na basenie a co dopiero jezioro morze...ale strój kąpielowy Gracka już ma :tak:

No i Mieszko czadowe ma kółko do pływania!!

reklama
martadelka ale to już połowa sukcesu;-) Teraz wystarczy wypchnąć mnie siłą gdzieś na basen i będzie git...Mam straszne opory przed wyjściem gdzieś do ludzi w stroju i obawiam się ,że tu jest pies pogrzebany:confused:

katamisz no nie gadaj, że jest tak źle! zakładaj jednocześciowy strój i heja, no ja nie wiem konkretnie co u mnie jest powodem nie 'zaliczenia' przez małej basenu:zawstydzona/y: może dokończymy rozmowę na głównym, bo zaraz strażniczka (forever:-D) nas pogoni:-D

Aestima Jak Twój syna ma pieknie na imie :happy2:
:happy2::happy2::happy2: tez tak chcilam nazawc mojeg ale moj S nie chial :crazy:
:crazy:
po zatym widac ze super czuje sie w wodize i niezly przystojniak z niego
:)

my tez bylismy nad jeziorem wakacje.jpg

Ale słodki Twój Bąk! Cieszę się, że imię się spodobało:tak:
Dzewuszki maleńkie w strojach urocze! Mała Julka co była z nami nad jeziorem miała właśnie na pieluchę do wody ubrany strój i wyglądała PRZESŁODKO!!

reklama
Madzioolka zdjęcia widziałam na fb, ale lans z wózkami:-DMaja urocza, Ty laaaaska nie z tej ziemi:tak:Maja to cały T, zupełnie jak nasza do A podobna. ALe zdjęcie lans w różowym jest najlepsze!
zołza pełen profesjonalizm, Edi wydoroślał w tej fryzurce, Mai póki co nie mam jeszcze czego za bardzo obcinać:-D
larvuniu ale cudne fałdki miał Frucio, no do wycałowania:tak:
mamaM Mati jak dwulatek wygląda! Fajny chłopak:tak:
katamisz Gracja urocza, no i te loki cudne!
asinka Tymka do Eguroli powinnaś posłać:-D
kasia Kubik ma minę łobuza, zupełnie jak Maja, to od razu widać:tak:ale jakie ma dłuuuugie rzęsy! czarujący łobuz:-D
martadelka Emilka jest cudowna! Połączenie blond włosków i tych czarnych ocząt - niesamowite! A Ty jak osiemnastka:tak:
Zaraz wracam do zdjęć, Maja kupsko uwaliła:baffled:

Do góry