reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zdjęcia i filmy naszych Maluchów- z komentarzami!:)

agabre ja podobnie jak martadelka pierwszy raz widze Hanie, ale ładna dziewczynka :tak:
na ostatnim zdjeciu jest podobna do córki (jak była mała) mojego szwagra

reklama
Ostatnio mało czasu mam, mąż pracuje od rana do nocy, ja z Hanią ciągle sama w domu a ona już w dzień nie śpi odkąd skończyła rok :no: wieczorami szykowanie małej do spania, kanapki do pracy dla męża, zmywanie, prysznic i robi się 23 :szok: a o 3 mała budzi się na mleko... ale jest nadzieja, rano po śniadaniu włączam jej ulubioną bajkę i zyskuję pół godziny dla siebie :tak:

hej agabre, milo widziec sliczna Hanie znowu:) ciesze sie , że u was takie zmiany. trzymam kciuki aby wszytsko sie udało. a macie tam jakąś ciekawa prace już załatwiona?

Forever Krysia jak taka maleńka wróżka wyglądała. Cudna i brawo za strój!!
Agabre kopę lat :-) Hania śliczna, a na tym ostatnim zdjęciu z koralami, to patrząc na tel.myślałam, że ona ma takie długie warkocze :-)
Aestima Miesio jak zwykle rewelka. Tylko cały czas się zastanawiam do kogo On podobny (??):-)

Czy mi się wydaje czy Tymek się jakiś "doroślejszy" zrobił?
20130207_204528.jpg 20130207_204407.jpg

asinka dokładnie!:tak: czy Tymek na pierwszym zdjęciu puka się w główkę?;-)

mój słodziak:
DSC_0842.jpg
wieś tańczy i śpiewa:-p
DSC_0850.jpg
DSC_0864.jpg

asinka nie wydaje ci sie - Tymek powazniejszy sie zrobił :tak:

martadelka nie moge sie napatrzec na twoja Emilke - jest tak śliczną i słodka dziewczynką ze szooook :-)

reklama
Tymula - zawsze wyglada na starszego :) :-D

a Emi - boshe dwie krople wody z mamusią :D :tak: ma przepiękne oczyska i brewki ..takie troche nostalgiczne :-D

Do góry