reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

Jeśli zrezygnuję z pracy, to pewnie właśnie przez te dojazdy, które zimą do najłatwiejszych nie należą. Byle zadymka, a w Wawie paraliż (mój rekord powrotu to 3godz40min), byle deszczyk, a wszystko jedzie conajmniej 30% wolniej. Ja niestety najpierw kupiłam mieszkanie, a potem znalazłam pracę, po roku szukania, więc nie wybrzydzałam, że daleko;-) Ale za kilka lat;-)będę miała pod blokiem drugą linię metra, już żyję tą chwilą:-D

reklama
Tada:
20121004_150629.jpg
Zdjęcie sprzed 3 dni :)

Jak to gdzie? Ja mam wrażenie, że on ogromny jest. Chociaż mięśnie jeszcze mam (jeszcze :p) i widać trochę cienia na zdjęciu.. Mimo wszystko - brzuch jest duży. Ja taki miałam w 6m przy Antku!!

Podłogę może dotkass masz podobna, ale nikt nie ma takiego zabezpieczenia schodów jak my :D. Antek głowę tam wkładał, więc trzeba było coś wymyślić. Najpierw była chusta, ale szkoda mi jej było, więc trzeba bylo kupić materiał u krawcowej :p

mam nadzieje ze nie obrazicie sie jak sie troche pochwale rodzinka ;-) IMG_0150.jpgIMG_0521.jpgIMG_0541.jpgIMG_1532.jpg kazda z nas moglaby zamiescic pare fotek zeby sie pokazac ;-) latwiej byloby rozmawiac ;-)2824ba373f.jpg to ostatnie zdjecie poprostu uwielbiam, jest stare bo z 2010 roku ale pokazuje jak Wiki jest podobna do taty ;-)

reklama
Do góry