reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

reklama
Oliwka, zw zrobimy, ale jest jeszcze na to trochę za wcześnie, myślę, że za m-c, tak na początku listopada będziemy mogły zgłosić prośbę o założenie nam takiego wątku :tak:

Smile - zazdroszczę brzuszka. Szczęściaro widzę, że możesz normalne spodnie nosić:szok:, ja niestety mięśni nie mam i strasznie mnie wszystko gniotło, tak więc od 8 tygodnia już w ciążowych biegam. Jak na razie pas wciskam pod biustonosz, żeby mi nie opadał:-D

W sobotę byłam w szoku, po raz pierwszy ustąpiono mi miejsca:szok:, a ja myślałam, że mój brzuszek jeszcze nie jest taki ewidentny. Myślę, że to była kwestia przymałego płaszczyka, który mi się rozchodził na brzuchu:-D

to i ja wstawiam fotkę z przed chwili.... wniosek więcej mam boczków niż brzuszka 12 t.c
12 tydzien.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry