reklama

Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Oliwka, zw zrobimy, ale jest jeszcze na to trochę za wcześnie, myślę, że za m-c, tak na początku listopada będziemy mogły zgłosić prośbę o założenie nam takiego wątku 

pscółka i spółka
Fanka BB :)
Smile - zazdroszczę brzuszka. Szczęściaro widzę, że możesz normalne spodnie nosić , ja niestety mięśni nie mam i strasznie mnie wszystko gniotło, tak więc od 8 tygodnia już w ciążowych biegam. Jak na razie pas wciskam pod biustonosz, żeby mi nie opadał
, ja niestety mięśni nie mam i strasznie mnie wszystko gniotło, tak więc od 8 tygodnia już w ciążowych biegam. Jak na razie pas wciskam pod biustonosz, żeby mi nie opadał
W sobotę byłam w szoku, po raz pierwszy ustąpiono mi miejsca , a ja myślałam, że mój brzuszek jeszcze nie jest taki ewidentny. Myślę, że to była kwestia przymałego płaszczyka, który mi się rozchodził na brzuchu
, a ja myślałam, że mój brzuszek jeszcze nie jest taki ewidentny. Myślę, że to była kwestia przymałego płaszczyka, który mi się rozchodził na brzuchu

, ja niestety mięśni nie mam i strasznie mnie wszystko gniotło, tak więc od 8 tygodnia już w ciążowych biegam. Jak na razie pas wciskam pod biustonosz, żeby mi nie opadał
W sobotę byłam w szoku, po raz pierwszy ustąpiono mi miejsca
 , a ja myślałam, że mój brzuszek jeszcze nie jest taki ewidentny. Myślę, że to była kwestia przymałego płaszczyka, który mi się rozchodził na brzuchu
klaudia011
myszka_1405 piękne zdjęcia. Cudowna rodzinka!! :-)

Ewafoto
Myszka 1405 - fajna z Was rodzinka 

aneczka852
myszka super rodzinka ja swoje zdjęcia też chętnie dodam ale jak będzie wątek zamknięty
Dotkass super sprawa z zamkniętym wątkiem

Dotkass super sprawa z zamkniętym wątkiem
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
ankzoc, chudzinko :-)

reklama