reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków i siedzących w nich maluszków - USG

to mój na 20 tydzień w środku z Antosiem:)
ja się smaruje kremem ziajki Mamma Mia co dzien regularnie:)

Załączniki

• 20tc.JPG
    20tc.JPG
    32,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
martus88 - taka szczuplutka i jak slicznie brzuszek widac :) ja mam troszku mniejszy a jestem 2 tygodnie poźniej :p

Jesli o rozstępach mowa to na brzuszku nie mam, bo smaruje oliwką :) ale na piersiach te piersze tygodnie kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciązy tak szybko nabrzmiały, że nie zdazyłam smarowac i sie niestety juz pojawiły, ale teraz dzień w dzien masuje i wklepuje oliwkę wiec może zanikna kiedyś :-)

Dziewczyny no boskie są:-D:-D:-D

Ribi ależ mi zrobiłaś niespodzianke:-D:-D:-D No brzusio śliczny jest no i faktycznie jeszcze aż tak nie widać....z tym, ze to do czasu oczywiście:tak::-D:-D:-D:-D

martus88 - taka szczuplutka i jak slicznie brzuszek widac :) ja mam troszku mniejszy a jestem 2 tygodnie poźniej :p

Jesli o rozstępach mowa to na brzuszku nie mam, bo smaruje oliwką :) ale na piersiach te piersze tygodnie kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciązy tak szybko nabrzmiały, że nie zdazyłam smarowac i sie niestety juz pojawiły, ale teraz dzień w dzien masuje i wklepuje oliwkę wiec może zanikna kiedyś :-)

Niestety te które już są to nie znikną. Można jedynie zapobiegać następnym a te z czasem zrobią się białe i mniej widoczne

No ja ostatnio ogladałam program jak się lekarze wypowiadali, że te kobiety co mają miec rozstępy to i tak mimo smarowania je dostaną....z tym, że ja tak sobie myśle...bo pewnie tak jest ale zawsze nadzieja jest, że będzie ich mniej:) A takie balsamy czy żele tylko na plus są:) Ja smarowałam i dostałam z tym, że nie na brzuchu tylko na nogach;)

kobietki..
co sądzicie na temat pamiatek na CD? moja kolezanki sobie załatwiły nagrania, jedna na 4d, inna na normalnych USG, koszt 200 - 250 PLN..
będziecie sobie robiły nagrania na pamiatke? czy starczą Wam zdjecia?

reklama
Do góry