reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych brzuszków :)

Ja nie noszę zwykłych ubrań już dawno. Sporo miałam takich spodni z wyższym stanem i na początku straszne miałam zaparcia i brzuch mi wzdymało. Więc sieć szybko zaczęłam nosić ciążowe i leginsy. Teraz to lubię rajstopy ciążowe i sukienki. No ale spodnie też noszę. Ale nie kupuję większych rozmiarów normalnych ciuchów, bo mi na tyłku wiszą. Tam nie przytyłam. A ciążowe kupuje wszystko 38

reklama
Te akurat to sa niskie biodrowki, takze ze spokojem sie dopielam i nic mi nie uciskalo na brzuszku :-p
Ja tam mam zamiar wrocic do swojej figury i nie inwestuje w nowe ciuchy, tym bardziej w wiekszych rozmiarach :) I wiekszosc czasu i tak spedzam we wyrku - stroic sie nie musze :-D
A rajstopki ciazowe tez polecam,nie tylko ze wzgledu na brzuszek ale rowniez kregoslup :tak:
Ja mam.niektóre stare które dopnę ale mam wrażenie ze za mocno (sciskaja) również są z niskim stanem . a on nisko ma.nóżki i kopie cały czas :)

Moja Gwiazdeczka tez jest bardzo nisko, ale glowka. Nieraz czuje jakby mi raczki w szyjke wkladala albo bombarduje mi macice czy pecherz, no nie jest to przyjemne uczucie.
Jeszcze jak siedze opatulona w aucie, dotego pasy i zacznie sie wiercic to juz wgl

22t 1d :-)

Załączniki

• 1452079429197.jpg
    1452079429197.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 134
Ja wchodzę w jedne spodnie sprzed ciąży, ale szczerze mówiąc teraz jak jest zima, to nawet wolę te ciążowe, bo przynajmniej są wysokie przez ten pas i nigdzie mi nie wieje. Ja z ciążowych ubrań jak na razie kupiłam sobie 2 pary jeansów i rajstopy, muszę jeszcze dokupić sukienkę na wesele. Bluzek ciążowych specjalnie nie kupowałam, ale ostatnio dokupiłam sobie w Housie 3 takie zwykłe t-shirty za oszałamiającą cenę 15 lub 20 zł każdy w większym rozmiarze. Bo w te sprzed ciąży owszem wchodzę bez problemu, ale niektóre z nich robią się takie krótsze i mi albo brzuch wystaje, albo w przypadku tych jeansów ciążowych widać ten pas, co mnie osobiście denerwuje.

reklama
Do góry