reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

co to jest rozmiar 34?:-p

Mnie się chce śmiać w pracy, bo oprócz dyrektorki wie o ciąży tylko jedna koleżanka. Reszta widzę, że czasem się przygląda, ale może boją się spytać, bo myślą, że przytyłam i tak kątem oka podpatrują :-):-p Spuchłam w brzuchu:-p

reklama
co to jest rozmiar 34?:-p

Mnie się chce śmiać w pracy, bo oprócz dyrektorki wie o ciąży tylko jedna koleżanka. Reszta widzę, że czasem się przygląda, ale może boją się spytać, bo myślą, że przytyłam i tak kątem oka podpatrują :-):-p Spuchłam w brzuchu:-p
hehehe dobre ;D ja tez nikomu nie mowie tylko moja rodzina wie i kilka kolezanek ;) ja jeszcze sie mieszcze w jeansy 36.

34 i 36 to była kiedyś dawno :-p po ciąży raczej 36-38 spodnie, a teraz pewnie skończę na 38-40 :-(ale może przy dwójce dzieciaczków to szybciej zrzucę?

LOooo matko 34?, 36? ja już nawet o 38 nie marzę, wiem że 40 to minimum (niestety) ale co tam, jak urodzę to zrzucę (mam taki plan:-)) ale zazdroszczę wam. Ja takiego brzucha jak mam teraz to nie miałam w 6 mc w I ciąży.

Taki brzuszek jak teraz mialam w 1 ciazy w 2 miesiacu chyba.Roslam na poczatku az strach.A teraz druga polowa 17tc a ja w spodniach 34.dupa mi schudla i nogi takze.Ogolnie jestem 1,5kg na plusie ufff...Ale to biust(z 70C na chyba 70DD:sorry:) i maly czlowiek wraz z macica.bo nie wiem gdzie to idzie...

Fiołkowa ja w sobotę kupiłam sobie strój kąpielowy i właśnie był w rozmiarze 46:-) ale ta rozmiarówka chyba była zawyżona. strój ma mi wystarczyć do końca ciąży:-)

Moje brzuchełe :-D

15t1d.jpg

reklama
O cholera, Cytryna, ale Cię przybyło:-D!!! Super! Jak wróce z pracy wstawie moj, to sie bedziemy porównywac stara, toż my w jednym " wieku" :-D

Do góry