reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Piekne brzuszki Dziewczyny. Jeszcze troche i bedziemy juz "jawne":D

Wrzucam moj:
17tydz1 dzien. cos w koncu ruszylo:D

Załączniki

• brzuchol.jpg
    brzuchol.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
jak parze na wasze malutkie brzuszki w 17 czy 16 tygodniu to aż mi koparka opada, u mnie już dawno widać, ale to pewnie dlatego że przed ciążą chudziną nie byłam.

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa. Ja natomiast zazdroszcze Waszych ciazowych brzuszkow.Szczegolnie tym dziewczynom ,ktorych brzuszki sa typowo ciazowe juz!! Piekne sa. Po mnie troche widac a czuje sie jakbym miala ołowiana pilke w brzuch wkomponowana.zgiac sie nie da,swoboda ruchow zerowa,zaczynam sie toczyc powoli co wzbudza w mojej połowicy nieposkromiona wręcz radosc -nic tylko ubic. Mialabym brzuch to przynajmiej dla obcych byloby wiadomo co sie swieci. A tak?? wygladam jak połamany paralityk idac ulica:szok:

Ale piękne brzuchy, a myślałam, że tylko ja jestem jakiś fenomenem, że tak szybko mi wyskoczył - bo każdy wśród znajomych i rodziny się dziwi, że tak szybko, nawet dziewczyny z pracy, które są na ten sam termin - nie mają takich pokaźnych...
Zdjęcie wkleję jak znajdę ten cholerny kabelek do aparatu, którego szukam od 3 dni i już mi się ryczeć chce!!!!

reklama
Do góry