reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Dziewczyny bardzo fajne brzuszki
sembo jej alez fajna pileczka taki sliczny ciazowy brzusio
kaja no zaokragla sie to "tymczasowe mieszkanko" blizniakow :-D

No dobra pora na moja "ciaze spozywcza' hehehe:-D

DSC_3885.jpg

reklama
chyba tak a na dodatek lekarz walnął się o jakieś 3 miesiące z terminem porodu :D

biedroneczka: piłka tak, ale chyba plażowa :p a Ty co następna chudzinka!:) ale już widać co nieco!

Sembo nieistotne jaka ta pileczka, wazne ze fajna :-D przynajmniej widac ze juz jestes ciezarowka :tak:
A u mnie dopiero teraz cos zaczelo wychodzis tylko najzabawniejsze jest to ze chyba flaki mi sie do gory podniosly, bo nie mieszcza sie pod chudymi zebrami , a nie moja ciaza hehehe:-D, zobaczymy jak bedzie dalej, musze namowic meza zeby mi udokumentowal lepiej ten brzuszek bo samemu kiepsko robi sie w lustrze fotki, no chyba ze na gwiazdke dostane statyw do aparatu hehehe

ja zdjęcia robię na wyraźnie życzenie męża bo chce mieć dokumentacje mojego i małej wzrostu :p a za statyw robi mi blat w kuchni.

Kurcze kaja a ja juz bym sie chciala bez kolejki na poczcie pchac a tu d...:-D bo ciazy nie widac i mnie babcie laskami zlinczuja hehehe :-D:-D

rozumiem Cie doskonale, chociaz ja przy Tobie to ciagnik, ale tez tak jeszcze bardziej: przytylo mi sie , niz ciaza..tym bardziej ze nosze raczej luzne ciuchy, to tak wiesz, mozna sie zastanawiac jak sie zakamufluje:-D

reklama
sembonzakura noooo,że tak powiem : Wooooww!! może gdies tam sie drugi maluch ukryl:-)?? W sumie to Ci zazdroszcze :zawstydzona/y:

biedroneczka jak przecinek:D cos tam Cie moze i uwypuklilo,ale skromnie jak i u mnie.

Apropo stania na poczcie.... Ja wczoraj stałam w takiej kolejce co tylko na poczcie stworzyc sie moze i błagałam o jakies olsnienie o moim stanie dla tych wszystkich ludzi przede mną.pf!! Oczywiscie nie podzialalo:/

co prawda u mnie cos ruszylo:szok: w porywach wyglądam nawet i na ciaze. Ale to chyba zalezy od mlodego co wyczynia w mym wnetrzu:D Bo raz brzuch jest a raz plasko. :/

Do góry