reklama
Wiesz co dragonfly, umówmy się że np. za rok zapytam sie ciebie czy chciałabyś mieć takie małe dziecko, czy wszędobylskiego, zwiedzającego całe mieszkanie, zrzucającego co popadnie, robiącego bałagan co 5 minut, wreszczącego, brudzącego się co chwilę ,itp.itp............... człowieczka Ja też kiedyś chciałam żeby Kaśka była duża a teraz chciałabym żeby chociaz przez godzinę usiedziała na jednym miejscu spokojnie
O jakie fajne brzdące!! HeH ciekawe kiedy moja taka duża będzie jak Twój Filipek ;-),a Twoją córcie blaszako ogladałam już prędzej na innych postach, też jest słodka. Ech moja jeszcze troche i też będzie duuuża. Ucałujscie swoje dzieciaczki, pozdrawiam.. Jak tylko zmniejsze moje fotki też tutaj je wstawie ;-)
słowiczek
mama pisklaczków
to jeszcze coś dołożę.
Zdjęcie zrobione we wtorek.
Zdjęcie zrobione we wtorek.
słowiczek
mama pisklaczków
blaszako pisze:Moją córcię można zobaczyć na stronie www.republika.pl/blaszak1 staram się co jakiś czas zmieniać i dodawać tam zdjęcia wieć zapraszam co jakiś czas
Fajna ta Twoja Kaśka. W końcu chyba wszystkie Kaśki są fajne .
Buziaczki dla małej.
słowiczek
mama pisklaczków
No mam się czym (kim) chwalić !!!!
reklama
nikita33
Fan(ka)
Dragonfly! Jak patrzę na zdjęcie Twojej córci, to aż mi się cieplej robi, taki słodki maluszek, przypominam sobie, jak mój był taki... a masz więcej jej fotek? Mam nadzieję, że Wasze kłopoty zdrowotne już dawno zapomniane... życzę Wam wszystkiego najlepszego.
A dlaczego nie robicie własnych wątków, dajcie trochę więcej fotek Waszych dzieciaczków!
nikita
A dlaczego nie robicie własnych wątków, dajcie trochę więcej fotek Waszych dzieciaczków!
nikita