reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjecia naszych pociech

DSC_0213.jpgz mamą
DSC_0206.jpgw coraz bardziej akceptowanym bujaku :) Dzag-też mamy żyrafkę metkę
DSC_0209.jpgcień usmiechu.

reklama
Ostatnia edycja:
nie ma w galerii? A powinna być bo nawet wysyłałam zdjęcia Tymka do niej :) A weszłaś w albumy, bo ona ma tam tych zdjęc od groma.
Z tego co wiem to ona na biężąco wystawia jakie ma materiały, wzory, a co do rozmiarów pościeli i innych szczegółów to trzeba jej priva pisać.

Śliczne te dzieciaczki są naprawdę - wzruszające widoki - a zdjęcia mam i dzieciaczków - pierwsza klasa :-)

Dziewczyny, o co chodzi z tymi metkami w kocykach lub kołderkach? Jakie jest ich zastosowanie? Chodzi o to, że można do nich podpiąć zabawki? Czy o coś tajemniczego i równie fascynującego :-)?

U nas metki to gwarancja dobrego snu :) Franek bez swojego kocyka z metką (zwykłą ;)) nie zaśnie. Taki substytut smoka ;) Anieli na razie wystarczy pieluszka tetrowa w ręce, ale coś trzymać musi. Jak ją coś rozbudzi, to zaciska rękę i jeśli jest tetra w pobliżu, to dalej spokojnie zasypia :D

MieMie, dzieci podobno kochają metki. można je ciumkać do woli, przyjemnie szurają w rączkach i jest za co łapać. jest cała masa kocyków/szmatek/zabawek/przytulanek ometkowanych wzdłuż i wszerz, ja póki co bacznie tolkę obserwuje, jeszcze nie zaczęła podkąsywać żadnych metek, ale jak tylko zacznie sprawie jej jakieś takie metkowe cudo ;)

La Millou - Fun Pad, Sensoryczny Kocyk Biały / Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.

Przytulaczek z metkami Organiczna Szara Snoozebaby / Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.

Label Label Zawieszka do smoczka Fuksja / Akcesoria dla niemowląt - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.

Label Label Przytulaczek Kocyk Krówka / Przytulanki i maskotki - Zabawki oraz akcesoria dla dzieci i rodziców.

reklama
marcia, jaką on ma bujną czuprynę i dłuuuugie włosy :-). I ten radosny uśmiech... ahhhh... Ekstra :-). A nie chcę nic mówić, ale jakiś nieszczególnie szczęśliwy w tej muszce jest... :-p
mala.di, nie da się powiększyć zdjęcia :-(.

Do góry