reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zdjecia naszych pociech

Ale śliczne te wasze kruszynki różowiutkie :-)

Dzag Tymek miał taką minę na zdjęciu z chrzcin, bo go obsiadła dwójka kuzynów, do tego mama, babcia i ciocia z wujkiem. Biedaczek nie wiedział co się dzieje.

Mnie tam się nie śpieszy do momentu kiedy Tymek zacznie chodzić :-) a na spacerach u nas króluje sen więc mu się nie nudzi.

reklama
śliczne te nasze dzieci, słodziutkie wszystkie do schrupania.
Znalazłam wreszcie metodę, żeby Marta nie płakała na brzuchu - ćwiczenia na dmuchanej piłce. I nawet okazało się, że pięknie potrafi długo trzymać głowę wysoko. Wcześniej nawet nie wiedziałam, bo jak tylko ją przewróciłam na brzuch była walka i płacz.
IMG_2002 - Kopia.JPG

No niestety. Ta czarna czupryna cała wypadła. Najwięcej z czubka głowy. Najwięcej mu zostało z tyłu głowy. Co się nie wytarło to ciemieniucha nam zabrała :-(. Mam nadzieję, że szybko mu odrosną i będzie taki kosmaty czarnulek :-p.

ha ha oglądałam zdjęcia i mój tż usypiał mała i zaglądał mi przez ramię jak zobaczył twojego Tymka dzag to wybuchł takim śmiechem że aż malutka się przebudziła i wystraszyła:-D ojciec taki przeraźliwy śmiech ma:-p marcia nie no szok jaka bujna czupryna i to chlopak a moja dziewuszka taka łysinka:-p możesz mu fryz na presleya zrobić:-) dzag, mala.di a co do różu to wlaczę z tż bo on ją tak tylko "widzi" i jak coś jej kupujemy to zawsze mnie przekabaci żeby rożowe... tylko ściany w pokoju wywalczyłam zółte:zawstydzona/y: a jak ktoś coś przynosi to też zawsze róż:baffled:

reklama
Czadowe dzieciaki mamy :-D

marcia Tymek ma niesamowitą czuprynę :szok: Rewelacja!

mala.di, pamlecia śliczne te Wasze różowe księżniczki:tak:

pamelcia nic się nie przejmuj. Ja generalnie różu nie lubię i zarzekałam się, że nie będę tak Mańki ubierać, a teraz samo tak jakoś różowo wychodzi :p

michalinski słodziak! Grunt to sposób. Moja trzyma główkę na mojej, albo M. klacie dobrze, gdzie indziej zdecydowanie gorzej ;)

dzag hahahaha, Tymek agent pierwszorzędny:-D Ma chłopak fantazję.

A to nasza Maniuta
Pierwsze aktualne i dwa następne sprzed miesiąca :)

Załączniki

• 1ipolmies2.jpg
    1ipolmies2.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 75
  • 1ipolmies.jpg
    1ipolmies.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 2mies1.jpg
    2mies1.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 56
Do góry