reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Fakt, wszystkie dzieciaczki są słodkie :-)
Marcin lubi naszego psinę, na razie przyzwyczajamy Go do tego mniejszego ;-)
z Pikiem.jpg

reklama
agulek, moja mała też już "ujeżdżała" naszego psiaka;)

Jejku jak ten czas leci, nasze dzieciaczki jedzą już nowości, Zuźka również bardzo lubi jeść coś innego niż moje mleko:)
Wcina aż jej się uszy trzęsą. I w końcu nauczyła się pić z butelki, popija po warzywkach, kiedy indziej nie chce i sama próbuje trzymać butlę.
P1060758-horz.jpg

agulek, moja mała też już "ujeżdżała" naszego psiaka;)

Jejku jak ten czas leci, nasze dzieciaczki jedzą już nowości, Zuźka również bardzo lubi jeść coś innego niż moje mleko:)
Wcina aż jej się uszy trzęsą. I w końcu nauczyła się pić z butelki, popija po warzywkach, kiedy indziej nie chce i sama próbuje trzymać butlę.
Zobacz załącznik 316530

Neftis jak pięknie wygląda taka umorusana:)

DSCN0451.jpg
mały chuściak, ja wyszłam tragicznie, pisałam w temacie sierpniowym, zawalona nocka :p, zapuchnięta, oczy czerwone :p ale mały wyszedł jak aniołek :) te oczęta!
DSCN0434.jpgDSCN0444.jpg
a tu poranne wygłupy w łóżku :) i chuśtawa ;) a skarpety prababcia wydziergała na drutach ;)
pencil.png

Ostatnia edycja:
Andzia Gabryś słodziak i oczka ma za Tobą, prawda? I drobniutki tez pewnie po Tobie?
Skarpety super, Misiek też ma takie wydziergane przez babcie i jak dotąd, to jedyne, których nie umie zsunąć sobie z nóżek ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry