reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

reklama
Neftis 15 ząbków wow:) a u nas w nocy przybiła się druga dolna jedynka:D. Byliśmy dziś u moich rodziców i zrobiłam moim chłopakom sesje zdjęciową:) sorki jeśli będę Was zanudzać ale nie mogę się powstrzymać żeby coś wstawić:D

IMG_1112.jpgIMG_1117.jpgIMG_1123.jpgIMG_1120.jpgIMG_1141.jpgIMG_1148.jpgIMG_1152.jpg
pencil.png

Załączniki

• IMG_1108.jpg
    IMG_1108.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_1144.jpg
    IMG_1144.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Piękne fotki!!! Mi jeszcze nikt nie zaserwował takiej ilości , żebym się znudziła;) Uwielbiam zdjęcia!
Ja zaraz pogrzebię w swoich i coś wrzucę:)

Z ostatnich 2 tygodni.

Ostatnia edycja:
Widzę, że imprezki udane, śluby też i prezenty super!

Dziewczyny cieszcie się, że dzieciaki nie latają jeszcze, Ada już ze mną do sklepu na pieszo chodzi, baaa biegnie, teraz to już oczy mam wszędzie :szok::eek: Ma to też swoje plusy, jak Ją wypuszczę na ogród to sama się sobą zajmie, tylko jeszcze zjeżdżalni sama nie obsługuje, ale jak siedzi na szczycie to już sama w dół robi z górki na pazurki :-D

A to kilka fotek z naszej imprezki urodzinowej :)

1. Dmucham świeczkę.
2. Kroję torta dla gości.
3. No i sama muszę spróbować ;-)

sam_1031.jpgsam_1041.jpgsam_1043.jpg
pencil.png

GSC-Super urodzinki! fajniusi tort:)
agulek80- super zdjecia i fryzurka nono:)
Madzia 83- Jasio jaki skupiony:)pociecha:0, Lew super widac ze Jasio zadowolony . a z piłką prawdziwy chlopak Piotrek uwielbia piłke a najlepiej jak chodzimy za rączke to kopie i wtedy piszczy :)
Neftis- śliczna córeczka no ale co sie dziwic jak mamusia taka ładna:)
roseann- slicznie wygladałas:) a córcia super!!
Liljana- no to faktycznie oczy dookoła glowy trzeba miec: fajowe zdjecia:)

a to troche nas z weekendu:)

Madziu bez żadnych zahamowań wstawiaj fotki swoich Przystojniaków, uwielbiam oglądać Tatusiów z pociechami. Urocze jest jak taki duży men trzyma taką małą istotkę :-)
roseann ślicznie wyglądałaś w sukni ślubnej...ech jak to zleciało te 9 lat....a Córcia słodka :-)
Lilijanna widać, że Adzie smakował torcik i impreza była udana.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry