reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Madziu dawaj zdjęcia, dawaj! Jasiu jest cudowny... jak tak na niego patrzę to wydaje mi się taki dorosły że szok... chyba ma coś w spojrzeniu

roseann super fotki! ta w sukni slubnej rewelacja!

Lilijanna hehe torcik smakował? super!

luizka Piotruś mi wygląda na mała przylepkę ;-)

reklama
luizka super razem w trójkę wyglądacie :-) widać, że na rowerku Piotrusiowi się podobało, to tak jak Marcinowi. Jeździmy prawie codziennie :-)
a tu trochę mojego Szkraba:
do nowego domku nie ma jeszcze schodów, ale sobie świetnie radzę
do domku.jpg
niedługo będę kierowcą:
za kierownicą.jpg
co by tu zbroić?!
hmmm.jpg
wcześniej sobie siedziałem ale mama nie zdążyła zrobić zdjęcia:
w misce.jpg

luizka, Piotruś jaki uchachany w foteliku na rowerze:)))
agulek, widzę, że Marcinek też sobie urządza w misce basen:)
PRZYSTOJNIAKI!!!
Lilijanna, super urodzinki!

Ostatnia edycja:
Lilijanno urodzinki pierwsza klasa:)
Luizka super wyglądacie:) Piotrusiowi jazda na rowrze bardzo się podoba:) miałam zamówic Jasiowi fotelik na rower na wiosnę ale chyba się skuszę jeszcze w tym roku:) jak wrzesień będzie ładny to też pojeździmy na rowerku jeszcze:)
Agulek zdolniacha z Marcinka:) zdjęcie za kierownicą suuuper:)

A ja bardzo lubię robić zdjęcia:) tylko jak wstawiam je potem na BB to zawsze tracą na swojej jakości:) moze za jakis czas bede miala wiecej wolnego czasu to naucze sie obrabiac zdjecia:) i zajme się fotografią tak bardziej na poważnie. Bardzo lubie nocne fotki, poszukam zdjęć nocnych gdańska które robiłam z 3 lata temu:) to Wam pokaże, teraz już nie mam czasu na plenery:)

reklama
andzia-ale kapitan przystojny nono. A tort brak słow przepiekny:)
agulek a skad ja to znam włazenie do miski Piotrek otatnio wlazł do szuflady i sie czieszył :) te dzieciaki maja nieziemskie pomysly

Do góry