reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Dziewczyny ja nie widze zeby wygladal na starszego ma ok 77 cm i ok 11 kg mamy 2 dzieci jedna 3 miesiace starsza i jest troche wyzsza od Miloszka i kuzyna mlodszego o 3 tyg i sa tacy sami:))))

reklama
Moja łobuziara :-)

P290811_17.12_[01].jpg

GSC super torcik! a malutka słodka!

Agulek razem wyglądacie po prostu bosko! przytulaski :-) hehe a z tą miska to dobre, mój też czasami wchodzi do miski i siada, nawet jak zbytnio miejsca nie ma :-D
łoooo ale torcik, co jeden to lepszy hehe
a pies wymiata :-D

Madzia jakie jaśniutkie włoski ma Jasio, świetne
kurcze i jaki swietny torcik!!!!!!

Neftis hehe jakie puldaski u córci widzę ;-) a to ostatnie zdjęcie rozbraja!

Andzia
torcik rewelacja no i mały kapitan cudaśny!!!!

Izunia WOW jaki cudowny motylek!!!!!! no i pojazd pierwsza klasa :-)

anussia hehe twoja córcia to nieżła aparatka, super!

marii Twój synek wygląda na atsraszego tak z buxki :-) a ten samochód to prezencik tak? swietny!

Świetne nowe urodzinowe fotki! Patrze na Dzieciaczki i nie mogę się nadziwić, że dopiero leżały, jak się przekręcały na brzuszek to było " łaaaał" a teraz już mali ludzie ;-) W krawatach, na rowerach...:tak:

Ostatnia edycja:
Anussia ale Natalka Ci pomaga w układaniu swoich rzeczy:) a przy okazji sama sie schowała:D
Roseann super fotki z wakacji:)
Anecia jaki poważny chłopczyk z Adasia

a tu Jasio i jego królestwo:)
IMG_1315.jpgIMG_1314.jpgIMG_1316.jpgIMG_1360.jpgIMG_1319.jpgIMG_1318.jpg
IMG_1312.jpgIMG_1368.jpg
pencil.png

Załączniki

• IMG_1313.jpg
    IMG_1313.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 84
śliczny pokoik!!!!! ja niestety nie mam aż tyle miejsca i u Adasia będzie tylko łóżeczko, regał z zabawkami i mała kanapka ale w swoim czasie też pochwalę się zdjęciami

reklama
Do góry