reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Jaś ma w sobie mnóstwo uroku:) No, a na sobie świetny sweterek;)

Zuzka się przypomina:)
P1180936.jpgP1180966.jpg

reklama
Madziu wydaje mi się że Jaśko jest bardzo podobny do Ciebie, wprawdzie nie widzialam taty, ale kiedys dawalaś fotki chyba z zoo i tak mi się kojarzy że kropka w kropkę mamusi synuś :) Sweterek czadowy :)
Neftis Zuzanka jest taka ogromna? Czy mi sie wydaje że główka wystaje jej znad łóżeczka? :) Cudna!

Neftis Zuzia jest słodka, a ta spineczka dodaje Jej uroku :-) Marcin ma jeździk już od jakiegoś czasu, sprawnie na niego wsiada i zsiada. Jeździ w większości do tyłu ale stopniowo stara się do przodu. Czasami też sobie go pcha. Zuzia też szybko ogarnie o co chodzi:tak:
Madziu Jaś ślicznie się uśmiecha i jaki elegancik :-)
pati Miłoszek jest słodki :-)

Misssi, ogromna to takie mało przyjemne określenie;D Ale tak, jest bardzo wysoka jak na swój wiek, wzrost ma po nas, do tego ma długie nogi:) Najśmieszniej wygląda jak się przeciąga na leżąco, jest wtedy taka długaśna, że normalnie nie dowierzam. Ostatnio lekarz myślał, że przyszłam z dwuletnim dzieckiem lol;) Może będzie z niej druga Anja Rubik;D

Neftis faktycznie duża dziewczynka z Zuzi:) śliczna jest:)
Agulek Jasio odstawił się na impreze urodzinową prababci:)
Misssi jak Jasio był maluti to był bardzo podobny do mnie, a teraz to wszyscy mówią że do taty jest podobny więc nie wiem:), poniżej wstawiam zdjęcia Jaśka jak miał 2 miesiące, moje jak byłam w podobym wieku i moje i meża obecne zdjęcie tak do porównania;)
IMG_8364.jpgMADZIA.jpgBez

Nefits oczywiście mialam na myśli to że Zuzia jest bardzo duża, ale napisałam ogromna bo taka wydała mi się na tej fotce w łózeczku :-) Oczywiście pozytywnie :) Modeleczka będzie.
Madziu na tym Twoim zdjęciu z dzieciństwa to identyko spojrzenie macie z Jasiem. W sumie to z męża też dużo synuś ma, ale jednak obstawiam że wiecej do Ciebie podobny, chociaż pewni zalezy jaką minkę zrobi, no i jak rośnie to też się zmienia, raz bardziej do jednego a raz do drugiego bardziej podone się robi. Bardzo ładna z Was para :)

IMG_5060.jpgIMG_5074.jpg

Wersja jesienno-zimowa Miłosza (dziś było na prawdę zimno:tak:)

mls - słodka mała Gaja, widać że śmieszek z niej, fajnie ubrana w tą chustkę i czapeczkę, no i słodko wygląda w szlafroczku:-)
Neftis - Zuzka super panienka, a ile ma wzrostu? Mama wysoka i zgrabna to i córcia miała po kim odziedziczyć:-D
Madzia83 - wow, niezłe podobieństwo, mój Miłosz to cały tata, od początku wszyscy tak mówią

reklama
Do góry