reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

IMG_1171.jpgmoja Wiktoria na przełomie sierpnia i września.
bb.jpg taka jestem wielka baba :)

reklama
Madziu piękne zdjęcia :) też chyba ściągnę ten jesienny motyw zdjęć bo wspaniała pamiątka i ładny efekt, po prostu :p na pewno nie mam takiego sprzętu, ale w ładny, słoneczny dzionek można zrobić fajne zdjęcia :) Jasio fajny, roześmiany chłopak Ci rośnie... pozdrawiam Kobietki

Martatt dziękuję, jesienia wychodzą fajne zdjęcia, a do zrobienia ładych zdjęć wypasiony aparat nie jest potrzebny, trzeba miec tylko pomysł:) ja wczoraj rozwaliłam jeden z moich obiektywów, mój ulubiony, ciekawe czy da sie go jeszcze naprawić:)

Roseann ale słodkie zdjęcie:) choć kotek troche w szoku jest:D
Neftis dziękuje, na jakiś kurs bym chętnie poszła ale jakoś czasu brak:)

reklama
Kot lekko przerazony ale w oczach Mai widac prawdziwy zachwyt;-) Tez mialysmy ostatnio przygode z kotem, przemknal mi miedzy nogami i wbiegl do domu, cale szczescie, ze akurat nie bylo naszego psa bo bylaby niezla rzeznia;-) Ale Zuzka byla w 7mym niebie, w ogole kocha zwierzaki, nikt nie potrafi rozbawic jej tak jak nasz pies

Do góry