reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

Co ty Ola mówisz - super brzuszek masz. Wszystkie sa super, bo już takie ciążowe - mnie nawet pani w kościółku zawołała żebym usiadła, bo już widać że to ciąża a nie grubasek:-D

reklama
Fajnie!!!!!:-):-):-)Ja to jak tylko do kosciola wejde zaczynam walke o miejsce:-D:-D, nie wystalabym gdybym nie siedziala.Niestety nie zdazylo mi sie jeszcze zeby mi ktos czegos ustepowal, jedynie moj man, ciagle mi ustepuje,.... znaczy prawie zawsze:zawstydzona/y::-D

A to mój brzucholek zdjęcie może nie najlepsze bo robione telefonem jutro bede miała apart to zrobie lepsze 23tydz 1dzień:

brzucholek12hm4.jpg

Witam wszystkie mamusie!
Ja też zostanę mamusią pod koniec sierpnia i mój brzuszek jest już na tylke duży że już od prawie miesiąca musze nosić spodnie ciążówki bo nie mieszcze się w swoje normalne.Niestety nie mogę przesłać zdjęcia bo aparat mi siadł ale bardzo chciałabym się min pochwalić!!:-) Mój dzidziuś waży mniej więcej 450 gram a ja przytyłam już 9 kg szok

ANIULKA witamy serdecznie. JA NOSZę spodnie ciążowe od 6 tyg ciąży:-). Przytałam 11kg. Wpisz sie na inne wątki. ploteczki na ogólnym

reklama
Do góry