Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Miluuu- śliczne te Twoje maleństwa:> jak zobaczyłam rękę babci to przyłożyłam tak do swojej dla porównania jakie duże są Twoje księżniczki...aż normalnie łezka mi się zakręciła
Magnolia - widzę, że koncert był przy kąpieli? silny mężczyzna jakby nie patrzeć
Malina - wybacz sformułowanie, ale padłam na cycki jak zobaczyłam zdjęcie nr 3 Jasia :>:> jest tak boski, że coś czuję Kochana, że pod drzwiami będziesz miała rzędy dziewcząt chcących się z nim umówić:>
sliczne macie pociechy- ubrane wykapane, najedzone- super z was mamusie- juz sie nie boje maciezynstwa- widac kazda z nas musi dac rade. Kochane te wasze slodziaki
Malinka, Miliutek, Magnolia sliczne te Wasze niemowlaczki, nie mogę się napatrzeć, oglądam wątek ze zdjęciami kilka razy i ciągle mi mało , zazdroszczę, że już macie maluszki przy sobie