Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Buziak chyba muszę o tym pomyśleć, chociaż jakiś epizodzik, miałby pamiątkę )))
Mila ciekawe jak nasze pociechy będą wyglądać np. za pół roku.. podobno waga szybko się wyrównuje Twoje królewny już sporo nadrobiły - pięknie!! Twój bar mleczny to chyba czynny całą dobę, co?
Cornellka- to mnie pocieszylas. Moja mala straaaasznie leniwa jestw brzusiu- na USG caly czas ziewala i palca ssala wiec moze nie da mi za bardzo popalic jak sie urodzi. ( Choc czasem marudze- ze slabo mi daje znak zycia- moglaby kopnac od czasu do czasu mocniej) piszcie wiecej kobietki o swoich dzidziach- a my bedziemy wkrotce korzystaly z waszych rad
Jasiek wstał, zaczęłam przebierać mu pampka, już smarowałam mu wylocik a tu chluuuup wprost na maminą rączkę Pierwsza kupka na rękę zaliczona Potem mama nakarmiła i teraz Jaś bawi się z tatą, a ja zgrywam zdjęcia