reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

malina Jasiek wietrzy stopki :) duzy juz chlopczyk z niego - no ale on od poczatku maly nie byl :)
Moj smyk tez tak wciagal nogi ,ale on to dlatego,ze czesto je kulil tak jak w brzuszku u mamy , teraz juz coraz mniej tak kuli jak zabka choc jeszcze sie zdarza :)

ps.masala malutkiemu dziecku patrzy sie na kark tj. czy ma cieply, bo nozki i stopki to dziecko ma czesto chlodne ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
IMG_4949.jpgIMG_4972.jpg

2 zdjecie z dzisiejszego karmienia;-)

IMG_4913.jpgIMG_4910.jpg

ale fajne dzieciaczki az milo patrzec jak rosna:) moj tez sie tak w tych spioszkach chowa hihi :-)

pinka widze ze twoj tez sie tak w kulke zwija jak moj:) uwielbiam go wtedy ubierac jak ma raczki i nozki takie poskladane ze tak sie wyraze:)

a my bylismy na wazeniu dzisiaj i nasze kudlate malenstwo od urodzenia jak mial 3700 przytylo troszke teraz ma 4250:) hihi skad on tyle tyje to nie wiem dobrze ze dlugi jest bo ma 58 cm i nawet po nimtakiej wagi nie widac oprocz podwijnego podbrodka:)

wogole to szymonek zrobil mamie psikusa i jak mamusia go rozbierala do wazenia w osrodku to ja obsiusial po gatkach mi polecialo i wygladalo to jakby mi drugi raz wody poszly:-) az sie wszyscy ze mnie smiali wrrr:zawstydzona/y::-) dobrze ze tatus byl z nami to mamie do domu po nowe gacie skoczyl bo tak przez miasto z gaciami mokrymi w kroku isc to nie przystoi chiba hehe:-D...a jego wloski to furrore robily kazdy o nich gadal:) hmmm dziwne nie wiem skad on ich tyle ma ...juz mu sie na karku zawijaja:-D

patiku nawet mi nie mow:) on taki cwaniak chyba bedzie bo najpierw mi palca pokazuje zebym dala mu spokuj a teraz na mnie leje :) a i jeszcze osr.al mnie dzisiaj wiec wydaje sie wdziecznym maluszkiem:):-):szok::baffled:

a tak wam jeszcze kilka foteczek wkleje jako ze sie nimi nie moge nacieszyc:)niektore w dniu urodzin a niektore dzisiejsze:)ale mam teraz luz jak moj maly sikacz spi caly wieczor:-)100_0761.jpg100_0750.jpg100_0773.jpg100_0734.jpg

reklama
dzieki:) fotki sama se pstrykam jak na mnie zasnie a te w dzinsach to mu tatus pstryknal bo tak mu sie synek spodobal:) pinus pstryknelabym ci sesje ale swansea za daleko:):( to se odpoczelam szymonek sie obudzil dobrej nocki papa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry