reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
3502efc.jpg
2qddd2x.jpg
1054gia.jpg
2wp76a0.jpg
of0zn7.jpg

Krolewna rosnie jak na drozdzach:)

Masala- lalunia cudowna!!!!!!!!!!11

a ja musze sie pochwalic ze mój siłacz wczoraj po raz pierwszy jak go położyłam na brzuszek to sam przewrócił sie na plecki w tępie ekspresowym:-D:-D az sie wystraszylam

Pinka woow zdolny ten Wasz synuś:szok:, ani się obejrzysz a będzie chodził, mój tez kombinuje jak lezy na brzuszku, ale sam sie jeszcze nie przekręcił

Pinka woow zdolny ten Wasz synuś:szok:, ani się obejrzysz a będzie chodził, mój tez kombinuje jak lezy na brzuszku, ale sam sie jeszcze nie przekręcił

i Dawidek sie przekreci;-) ja to w szoku byłam bo z kolezanką obie stałysmy przy łóżeczku i ja widze ze on cos wyprawia bo zapierł sie jedną nogą a kumpela mówi nie no co ty on jest za mały zeby sie przewrócic z brzuszka na plecy ;-) ledwo co skonczyła wypowiedz on juz był na plecach ha ha niezłe miałysmy miny;-)

reklama
masala śliczna Amelka:-)
Pinka szok:szok: ale mały spryciarz z Eryka:tak: trzeba w takim razie uważać na te nasze smyki bo potrafią nieźle zaskoczyć swoimi umiejętnościami;-)

a ja po raz pierwszy od wyjścia ze szpitala 3 i pół tygodnia temu miałam okazję zważyć Zosię - wynik mnie zaskoczył 4775g a w dniu wypisu miała 3500g:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry