• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

reklama
xmamuska - zdjęcia ślubne prześliczne :tak::-) tak samo jak Twoje małe królewny :-) i cudna Młoda Para :tak::-). Składam zaległe życzenia z okazji, tak niedawno przeżytego "Wielkiego Dnia":-):

Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody - żyjcie w zdrowiu długie lata.

xmamuska - zdjęcia ślubne prześliczne :tak::-) tak samo jak Twoje małe królewny :-) i cudna Młoda Para :tak::-). Składam zaległe życzenia z okazji, tak niedawno przeżytego "Wielkiego Dnia":-):

Wśród ciągłej życia pogody, niech rozkosz Was oplata, wśród miłości, wiary, zgody - żyjcie w zdrowiu długie lata.

BARDZO DZIĘKUJEMY :-)

Więc i ja dołączę kilka swoich fotek ze ślubu :-), na ostatnim to moja chrześnica ... to tak na marginesie, abyście nie myślały, że jakieś dziecko przed Wami ukrywałam :-D ;-):-D.

reklama
tika-pieknie wygladaliscie:tak::-D,niewiem czemu masz teraz kompleksy,jezeli nadal super wygladasz i nic sie nie zmienilas:tak:,chrzestnice masz sliczna:tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry