• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

wiecie co, to chyba jedyny wątek który obejrzałam od deski do deski i właściwie, to mogłabym go oglądać wkółko! Wszystkie wyglądałyście przepięknie!!!! Ja chyba swoich nie wkleję- chociaż może w ramach pokazu retro:-D...wychodziłam za mąż 10 lat temu.

xmamuśka- troszkę spóźnione ale najserdeczniejsze gratulacje! A te twoje siostry sisters - rewelacja.....!

reklama
Kama83 - jesteś kochana :-) :tak:dzięki za miłe słowa.

Xandii - ja ten wątek przeglądałam nie jeden raz :tak:od deski do deski, tak uwielbiam oglądać fotki ślubne. Każda kobieta w TYM dniu wygląda najpiękniej :-) :tak: i wszystkie umieszczone tutaj zdjęcia są przeeeeepiękne!!!!! Tak, że ty nie marudź ;-)tylko wklejaj te swoje fotosy :-)

Wszystkim bardzo dziśkuje za miłe słowa:tak:
I również podpisuje się pod słowami tiki że
Każda kobieta w TYM dniu wygląda najpiękniej i wszystkie umieszczone tutaj zdjęcia są przeeeeepiękne!!!!!

jak ogladam te wasze zdjecia to az mi pzyszla ochotana rozwodi kolejny slub oczywiscie z moim mezem:tak: by jeszcze raz przezyc te wspaniale chwile;-):-D:-D:-D:-D:-D

Elżbietko Może dla jakiegoś porządku przerzuciłabyś moje fotki ślubne z Pogaduszek do tego właśnie wątku. Przynajmniej wszystko byłoby w jednym miejscu.

A widziesz Monisia! Tak właśnie myślałam o Tobie, bo tak mi sie wydawało, że w czsie kiedy mnie nie było chyba był twój ślub!

Naprawdę strasznie się cieszę, że już po wszystkim i jesteś wreszcie szczęśliwą mężatką! Wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i pędze do pogaduszek, żeby Cię zobaczyć!

reklama
13py5.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry