• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Karlam, jezu, czy te zdjęcia to real czy fotomontaż ( mały stoi:eek::-):-):-))
Ela, Filip też jest niezły agent...chowac się od mamy pod łóżkiem-kto to widział?;-)
Napisz gdzie chodzicie na basen i czy tam jest woda ozonowana czy chlorowana, i czy to są takie specjalne zajęcia? Mały w wodzie wygląda super...ładnie pływa-mój mąż też jest w zachwycie.

Dziewczyny, ładne te wasze wszystkie maluszki...takie pocieszne.
Xmama - co ty będziesz miała jak ci te panny na takie blond laski wyrosną...ojej chłopaków będziesz ganiać...

Antoś miał taki okres, trwało to może ze dwa tygodnie, że wszystkim pokazywał jęzora. Wystarczyło się do niego uśmiechnąć lub zagadać i jęzor natychmiast się wysuwał:-D. Niestety już mu przeszło. Od kiedy wyszedł mu ząbek ciągle zagryza dolną wargę:rofl2:.

Kama83 i Kamilala - śliczne te Wasze dzieciaczki :-):tak::-)

... a właśnie Kama83 - ja te ż jestem ciekawa, co to jest to żółte na czym Dominiczek siedzi????

reklama
jejku jakie Wasze bobasy (no nie wszytskie ;-) ) maj apikne czupryny ;-) a moj taki lysolek, jak stoi to wyglada jak stary malenki, gdyby mial jeszcze czupryne to sopiero by byl gitara ;-) hhehe

Kamila no maly stoi, siedzi, raczkuje, robi kroki ful serwis hehhee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry