• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
obejrzałam, zachwyciłam sie wami i waszymi skarbami.

to pokaze sie i ja :-)

my i Filip
wioska07_01.jpg

Filip w chodziku swojego taty
wioska07_07.jpg

siedzę
wioska07_11.jpg

idę
wioska07_13.jpg

wioska07_18.jpg

postój
wioska07_14.jpg

znowu siedzę
wioska07_16.jpg

wioska07_24.jpg

Dzieki dziewczyny:tak::happy2:........faktycznie bylo fajnie:-p
Monika jak to nie ma jedno jest;-):happy2:...............po prostu tatusiowie pstrykali nam foty bo to my bylysmy przeciez gwiazdami spotkania;-):-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tylko że mi się nie wyświetliło to zdjęcie tatusiów :no: :-( A szkoda.

:-D:-D:-D:-D Mariola coz za trafny komentarz, jakbys "prawie" tam z nami byla;-)

Ona zawdze ma trafne komentarze ;-):-D A zdjęcia na prawdę extra. Widać, że wszyscy się dobrze dogadali i świetnie spędzili ze sobą czas :tak::-D Gratuluję tak owocnego spotkanka :happy2:

Mateusz świetnie wygląda, mały z niiego wiercipiętka ;-):-D

Elu Jak dawno nie było cię widać na zdjęciach, a tu cala rodzinka w komplecie. Filipek fajnie się porusza, a to ostatnie zdjęcie jest prześliczne. Podoba mi się ten chodzik po tatusiu, to taki mały "zabytek" ;-):-D

Elżbietka - Filipek jest strasznie słodki, a to ostatnie zdjęcie jest faktycznie najpiękniejsze :-)

Monika - ... zgadłaś hehe :-D;-)z Mateusza to straszny wiercipięta :-D

Tika-Mateuszek jest slodki,a to pierwsze zdjecie jest super.Mateuszek zrobil taka slodka mine,usteczka poprostu do calowania:tak::-D

Elzbietka-Filipek to juz duzy chlop:szok:,chodzik super,podobno te stare sa najbardziej wytrzymale.Najslodsze jest jednak to ostatnie zdjecie:tak:.Czekam z niacierpliwoscia kiedy wkleisz jakies do bloga:-D.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry