• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Nadia to mała strojnisia :tak:

Śpiący Antoś jest uroczy :-D

A Dominik ma niezłą radochę z tego bujania się. Skubany świetnie umie się bujać :szok::-D

Szkoda mi trochę tych włosków Filipcia :-( A le jak miał już za długie to robra decyzja Fogia :tak:

reklama
Nasze zdjecia z wizyty Skakanki:tak:
1. Nasze panny w kapieli
dsc0203fl6.jpg

2.Mamusie
dsc0223fc1.jpg

3. i tatusiowie

dsc0222sz0.jpg

4. Odpoczynek
dsc0235vm0.jpg

5. Moja Natalka
dsc0214tx2.jpg

6. I Martusia
dsc0216qj0.jpg

Pozostale musze wysepic od Skakanki:tak:

Elma - Nadusia to taka mała elegantka w tej pięknej sukieneczce :-):tak:.

Tynka - dziewczynki są świetne i zdjęcia też :-) no i widać, że spotkanie na szczycie było bardzo sympatyczne i miłe :-):tak:. Oczywiście czekamy na dlasze zdjątka, gdy je wysępisz od Skakanki ;-)

tynka fajowe zdjęcia. Dzieciaczki przesłodkie.
elma cud dziewczyna jak malina
Wracając do sprawy obcinania włosków Filipowi. Zrobiliśmy to, że tak powiem z zaskoczenia. Bez zbędnych ceregieli położyłam go na brzuszku i mimo, że łapa mi trochę latał (stresa miałam) postarałam się zrobić to jak najsprawniej i jak najszybciej póki synio zagapił się w TV.
xmamuśka wiem, że są takie przesądy ale no właśnie to tylko przesądy. Dla mnie najważniejsze było to, że Filipkowi jest gorąco w karczek, że ciągle te włoski mu się plączą i robią małe kołtunki, a przy czesaniu jest płacz.

Tynka Zdjęcia fajowe. Widać, że się wszyscy dogadali :-D Dziewczynki przeurocze, mamusie jeszcze ładniejsze. Tylko coś nie ma zdjęcia tatusiów. Czyżby je amba wcięła?

Dzieki dziewczyny:tak::happy2:........faktycznie bylo fajnie:-p
Monika jak to nie ma jedno jest;-):happy2:...............po prostu tatusiowie pstrykali nam foty bo to my bylysmy przeciez gwiazdami spotkania;-):-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tynka .......... super fotki i spotkanko też .... a jak wam nocka minęła z takim babińcem ?
Może Skakanka sam coś wrzuci, przecież spowrotem nas lubi ;-)

reklama
Mariola wkleje jak mi Natalka pozwoli i nie bedzie na mnei wylazic jak siedze przy kompie i zajmie sie czyms sama:wściekła/y::wściekła/y:;-)
No a bylo fajnie u Tynki ale byloby jeszcze fajnie jakby nie bylo DZIECI;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry