• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
i jeszcze kilka:-D:elvis:z Warszawy i nastepne z Kazimierza...
nr 1 i 2 to wiadomo;-)
nr3 Wiatrakowo tam gdzie mieszkalismy w Kazimierzu
nr 4 rynek w K.
nr 5 ściana płaczu w K

dobra chyba juz starczy na dzis:sorry2:
nr 1,2,3 przed domkiem w Wiatrakowie (wszystko super ale brak miejsca do kąpania a upał był niemiłosierny<wściekły>)
nr 4 nasz pokój;-)
nr 5 pałac w Nałęczowie

Skakanka - dobrze, że już nas znowu lubisz :-D :-D;-) i że powklejałaś te wszystkie zdjęcia, bo są bombowe, aż przyjemnie się je ogląda - po prostu super, mi się cały czas dziub uśmiechał podczas oglądania :tak::-)
Dzieweczynki są boskie, widać, że chyba dobrze się rozumiały i te mniejsze i te większe :-);-)... no a mamusie też ślicznie wyglądają :tak:

1. "rodzinne" do ramki
2. daj pyska ;-)
3. Natalka, ale masz włoski :szok::-D
4. Tynka, ale twoje dziewczyny mają jeepa
5. obgadujecie wredzioły :rofl2: niech zgadnę!

Co do Wiatrakowa ... to strasznie tam sielsko - czarodziejsko. Ciekawa jestem czy dziewczynkom też się udzielił ten klimat ?
Widzę, że byliście w nowym budynku. Stary też ogądaliście. Naprawdę tan tak wygląda jak na stronie www. ... hę?
A fotka nr 5 z Wiatrakowa powala .... wyrodna matka z dziećmi ... na cmentarzychu :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Powaliło mnie na łopaty .... Buziak dla ciebie .... heheehe

1. "rodzinne" do ramki
2. daj pyska ;-)
3. Natalka, ale masz włoski :szok::-D
4. Tynka, ale twoje dziewczyny mają jeepa
5. obgadujecie wredzioły :rofl2: niech zgadnę!

Co do Wiatrakowa ... to strasznie tam sielsko - czarodziejsko. Ciekawa jestem czy dziewczynkom też się udzielił ten klimat ?
Widzę, że byliście w nowym budynku. Stary też ogądaliście. Naprawdę tan tak wygląda jak na stronie www. ... hę?
A fotka nr 5 z Wiatrakowa powala .... wyrodna matka z dziećmi ... na cmentarzychu :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Powaliło mnie na łopaty .... Buziak dla ciebie .... heheehe
:-D:-D:-D:-D Mariola coz za trafny komentarz, jakbys "prawie" tam z nami byla;-)
Stary budynek sie nei nadaje dla dzieci bo ma tak strome schody,ze az strach-ciezko mi bylo Natalke nawet zniesc na rekach. Gospodarz nas oprowadzil i opowiedzial jego historie, jest z 1900r zostal rozebrany i zbudowany prawie od z tego co sie jeszcze nadawalo. Zdjecia ze stronki nie klamia, moge spokojnie polecic ale trzeba byc przygotowanym na dosc wysokie ceny.Nasz pokoj mial jeszcze cene w miare bo nieduzy 45zl, wyzywienie tez dosc drogie 20 czy 25zl za obiad na miejscu a na miescie w restauracjach to juz w ogole sa nastawieni na turystow,ceny dosc wygorowane w Warszawie wyszedl nas taniej obiad.
Tika ciesze sie ze Ci sie podobaja zdjecia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry